Gryfin
Fanka BB :)
No tez bym wolała to pierwsze lekarz Ci mówił że wystarczy tylko to zwykłe D?Musisz ro pierwsze zrobić. Tez ostatnio robiłam [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tez bym wolała to pierwsze lekarz Ci mówił że wystarczy tylko to zwykłe D?Musisz ro pierwsze zrobić. Tez ostatnio robiłam [emoji6]
No tez bym wolała to pierwsze [emoji2957] lekarz Ci mówił że wystarczy tylko to zwykłe D?
Super! Ja jestem nadgorliwa i pewnie jutro bym wydała dodatkowe 200zł na to badanie a tu się okazuje, że wystarczy zwykłe D za 60zł, dzięki uratowałaś mój portfelTak, gin endo [emoji3526] napewno o te chodzi [emoji6]
Super! Ja jestem nadgorliwa i pewnie jutro bym wydała dodatkowe 200zł na to badanie [emoji2356] a tu się okazuje, że wystarczy zwykłe D za 60zł, dzięki uratowałaś mój portfel [emoji16][emoji3590]
Tutaj nie robią... ale dziś termin @ a test bielszy nie będzieA beta? Mi gin kazała zdobić betę przed odstawianiem luteiny.
Tutaj nie robią... ale dziś termin @ a test bielszy nie będzie
Myśle ze mogę spokojnie odstawić. Owulacja była monitorowana wiec na pewno dziś termin.
EDIT: idę jutro do gina to mi powie co i jak i może zleci betę jeżeli będzie widział sens. Ale cel wizyty to dostać nowa porcje Femary na nowy cykl... nowe nadzieje. Tylko te zastrzyki z gonadotropin tak bolą [emoji85] ciekawe ile jeszcze takich cykli mnie czeka...
to trzymam kciuki ,żeby się udało . a który to cykl starań?Hej hej! U mnie całkiem okej, ciągle myślę czy w tym cyklu nam się udało czy też raczej nie... Głowa już mnie nie boli, ale dalej zdarza się że kłuję mnie w podbrzuszu termin @ mam w sobotę, ale owulacje miałam na pewno wcześniej więc i @ powinien być wcześniej.. Szyjka jest dość nisko, zamknięta i dość długa.