Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive PlusAle ja używam tego, żelu tylko na zewnątrz u siebie i na męża jak narazie bo bałam się, że mnie uczuli albo będzie bardzo piec
Ten sam producent? Ale składy inneWiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive Plus
Właśnie różne wersje czytałam, gdzieś było napisane że to to samo, gdzie indziej że jednak się różnią... nie wnikałam w to w końcu i wybrałam to co było łatwiej mi kupićWiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive Plus
Ten sam producent? Ale składy inne [emoji6]
Dla mnie mogą się nawet nazywać "Cuda na kiju" jak mają możliwość pomóc to ja to bioręChyba w tym przypadku nie ma co porownywac, ktory leszy a ktory gorszy, bo obydwa maja za zadanie zrownowazyc ph pochwy, zeby plemniczki w tym czasie mialy tam eldorado i 5 gwiazdkowa rezydencje
A miałam się nie nakręcać