reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciekawa jestem na maxa [emoji16][emoji38]
Ja też 😏 trochę się boję, że jednak się rozczaruję, ale mam dużą nadzieję jeśli chodzi o ten cykl, bo akurat teraz jesteśmy już po 3 miesiącach na suplementach (ja na Ovarinie, mąż na Fertilman) do tego ten żel i testy owu pozytywne, śluz płodny, mocne kłucie jajników i dużo przytulanek, czasem nawet dwa razy pod rząd 🙈 co nam się już dawno nie przydarzyło 😁

Oby oby tak bylo :D moze to taki żelowy cud [emoji14]
Uzyjesz i czary mary jestes w ciazy :D
W to akurat nie wierzę 😁 ale myślę że mógł coś pomóc, bo mój mąż ma w zwyczaju pluć dla poślizgu (sorry za prywatę, ale wszystkie tu jesteśmy dorosłe 😏) a ślina jak wiadomo ma zazwyczaj obojętne pH ale często też i kwaśne i mogło to niezbyt dobrze działać na plemniki 🤷‍♀️

reklama
W to akurat nie wierzę 😁 ale myślę że mógł coś pomóc, bo mój mąż ma w zwyczaju pluć dla poślizgu (sorry za prywatę, ale wszystkie tu jesteśmy dorosłe 😏) a ślina jak wiadomo ma zazwyczaj obojętne pH ale często też i kwaśne i mogło to niezbyt dobrze działać na plemniki 🤷‍♀️
Hahaha mojemu też się zdarza 😂 ale od 4 mc stosujemy fertilsave

Do góry