93kora
Fanka BB :)
ja już na 3 kawie bo mi oczy się kleją, tak to jest dziecko nie śpi a ja razem z Nim. Pół nocy szukaliśmy wróżki zębuszkiTak własnie robię, bo wzięłam euthyrox i musiałam odczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już na 3 kawie bo mi oczy się kleją, tak to jest dziecko nie śpi a ja razem z Nim. Pół nocy szukaliśmy wróżki zębuszkiTak własnie robię, bo wzięłam euthyrox i musiałam odczekać
Mój syn z 2014 z listopada 21yO moje dziecko też jest z 2018. Dokładnie z listopada, a twoje z którego miesiąca? [emoji6]
Trzymamy kciuki, żeby było okHej dziewczyny. Zaspalam znów różowe plamienia. Ubieram się i lecę w kolejkę czekać do ginekologa
Jak on na wrozke zebuszke taki podekscytowany to współczuję Św.Mikolaja [emoji28]ja już na 3 kawie bo mi oczy się kleją, tak to jest dziecko nie śpi a ja razem z Nim. Pół nocy szukaliśmy wróżki zębuszki [emoji23]
Mój też z 21 listopada [emoji847]Mój syn z 2014 z listopada 21y
Czerowne były w sobotę. I skrzepy byłyTrzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji177][emoji1695] ponoć póki plamienia nie są czerwone to jest w porządku.
w tamtym roku było kongo. Wynajęliśmy Mikołaja .. wiadomo Mikołaj wszedł OKNEM do domu a Młody jak nawiedzony, ale Kevina oglądał i coś tam jeszcze i zdjął brodę ale wierzy dalej bo się Mikołaj nie dał wykiwać .Jak on na wrozke zebuszke taki podekscytowany to współczuję Św.Mikolaja [emoji28]
Moje córeczki są 2014 i 2017, obie urodzone przez CC, dlatego chciałam trochę odczekać, bo kolejne też będzie cc.Ja używam OvuView polecam choć ma taką wadę że jak zajdziesz w ciążę to nie zmienia się w apke ciazowe jak inne.
Witaj! My też z mężem staramy się o trzecie dziecko w jakim wieku są Twoje dzieci? Moje rocznik 2018 i 2020 :-)
A Tobie też się przesuneła owu nie? To znaczy że @ przyjdzie też później?Witaj[emoji6] u mnie 24dc a owu też była w 17dc [emoji4]
To będziemy testować razem , jak miałam dodatni test ovu poprzednim razem to z mężem staraliśmy się tylko 1 raz i wyszła 2 córeczka chciałam w tedy soradzic czy testy ovu działająWitaj[emoji6] u mnie 24dc a owu też była w 17dc [emoji4]