reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Taki dziś melancholijny dzień więc stwierdziłam że się podzielę z wami 😔 przerasta mnie to. Pierw starasz się aby zajść w ciążę tutaj już dużo stresu nerwów płaczu 😭 jak zajdziesz w ciążę zaczyna się nowy kołowrotek czy jest serce czy wsztstko Oki czy dobrze się rozwija i milion przeciwności na drodze. Zaczynam panikować czy podolam szczególnie przy tym że jestem panikara I to nie mała analizuje wszystko miliony razy I zawsze się doszukam czegoś 😭😭😭❤ pomału zaczynam wątpić 😔 A tym bardziej że do testowania mam jest 8 dni 8 dni 😭jest[GROUP=][/GROUP]

reklama
Zażywam witaminy i olej z wiesiołka, testy owu robię i wczoraj przyszedł termometr wiec będę mierzyć temperaturę. Nie mam jakichś szczególnych objawów owu i nigdy się jakiś specjalnie nie obserwowałam, wiec czuje się jak nastolatka poznająca swoje ciało i swój organizm [emoji16][emoji16]

Ja miałam cykle 29-31 dni zwykle, raz na ruski rok zdarzył się krótszy lub dłuższy. Teraz jestem w trakcie dziwnego cyklu, do piątku się okaże czy w ogóle był owulacyjny [emoji2356][emoji16]
Ja też mierze temperature, ale powiem Ci że nie bardzo mi to pasuje.. w sensie dlatego że raz wstanę o 7 raz o 8 i takie mi góry wychodzą na wykresie i w sumie nic to mi nie dało, ale to przez tą nieregularność w czasie ale spróbuj może Ty z tego coś wyczytasz 😁
Dlaczego dziwnego ? To w piątek testujesz już tak dobrze rozumiem że masz termin @ ?

Ja też mierze temperature, ale powiem Ci że nie bardzo mi to pasuje.. w sensie dlatego że raz wstanę o 7 raz o 8 i takie mi góry wychodzą na wykresie i w sumie nic to mi nie dało, ale to przez tą nieregularność w czasie ale spróbuj może Ty z tego coś wyczytasz 😁
Dlaczego dziwnego ? To w piątek testujesz już tak dobrze rozumiem że masz termin @ ?
Ja mierze raz o 7 raz o 8 I zawsze mam taką samą temperature 🤷‍♀️ skacze mi dopiero później jak wstanę i się ogarniam itd itp

Ja też mierze temperature, ale powiem Ci że nie bardzo mi to pasuje.. w sensie dlatego że raz wstanę o 7 raz o 8 i takie mi góry wychodzą na wykresie i w sumie nic to mi nie dało, ale to przez tą nieregularność w czasie ale spróbuj może Ty z tego coś wyczytasz [emoji16]

O temperatury pytaj [mention]HeraUnique [/mention] - to nasz szpec [emoji23]

Miałam monitoring i w 14dc gin stwierdził ze już po owu, ale testy miałam negatywne. 21dc gin stwierdził cykl bezowulacyjny (prog poniżej 1), ale jednocześnie pęcherzyk 18 mm, endo jak w połowie cyklu a nie przed miesiączka, do tego test owu wyszedł pozytywny 22/23 dc, ból jajnika, wiec jest szansa, ze owu mi się przesunęła o tydzień [emoji2368] w okolicy weekendu albo dostanę okres albo prog potwierdzi przesunięta owu [emoji2368] albo faktycznie cykl bezowulacyjny. Nie ukrywam ze liczę na przesunięta owu [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry