Katalinazed
Fanka BB :)
Moja koleżanka zaszła po kilku latach. 4 lata jeździła do kliniki wiec nie wolno nam tracić nadziei :* NAM TEŻ SIĘ UDA I KROPKA.Trochę ponad 3 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka zaszła po kilku latach. 4 lata jeździła do kliniki wiec nie wolno nam tracić nadziei :* NAM TEŻ SIĘ UDA I KROPKA.Trochę ponad 3 lata
Mój też skorpion a ja to lew i tak kiedyś byłam spokojniejsza i siedziałam cicho ,ale teraz jak trzeba to potrafię się odezwać i zawalczyć o swoje.Mój to skorpion, ale zupełnie nietypowy spokojny, bezkonfliktowy itp a ja furiatka uzupełniamy się na każdym polu, a różnimy w 50%
Byczki są leniwe [emoji3526] wiem po sobieJa jestem skorpionem, a narzeczony bykiem. Powiem wam, że wybuchowe połączenie [emoji23]
Test po stosunku PCT niby się od niego odchodzi ale wynik jest jaki jest pytałam czy się to leczy czy można poprawić niestety jak to Pan doktor powiedział ma Pani pecha I nic się z tym nie zrobiNa jakich badaniach wyszło ci, że sluz wrogi?
Fajnie, to jesteśmy w podobnej sytuacji powiem Ci że czasem mi się to może przydać więc dobrze że tu jestem w takim razieNo cześć, fajnie, ze zajrzałaś [emoji4] my jesteśmy w podobnej sytuacji, jakiś 3cs i również staramy się o pierwsze dziecko [emoji4] mam nadzieje, ze długo tu nie zagościsz i szybko polecisz na któreś mamuśki [emoji3526][emoji3526] jeśli będziesz potrzebowała dostać [emoji375]w głowę na opamiętanie się to są tu odpowiednie osoby do tego [emoji16][emoji16] masz 28 dniowe cykle?
Mój mąż też panna i tak samo ma xD a ile przy tym gadaniaOj tak paproch na podłodze a ten już z miotła i mopem[emoji1787][emoji1787]
Fajnie, to jesteśmy w podobnej sytuacji powiem Ci że czasem mi się to może przydać więc dobrze że tu jestem w takim razie [emoji23][emoji23]
Teraz to już ciezko powiedziec.. w poprzednich miesiącach miałam tak 27-28 dniowe, ale we wrześniu to aż 31[emoji2962] właśnie przez to co pisałam wyzej. Ale mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja
A jak u Ciebie? Stosujesz coś dodatkowo, testy owu ?