Ja biorę castagnusa w tym cyklu w sensie kończę bo w następnym nie będę brała [emoji4]Co będziecie brać? Castagnus czy ziółka? Bo ja się zastanawiam nad castagnusem ale w sumie w czwartek dopiero będę robić badania prolaktyny to dowiem się czy w ogóle powinnam.
reklama
Gosiara
Zaciekawiona BB
i był jakiś efekt ? ale teraz czy prolaktyna uniemożliwia zajście w ciąże?Bromergon. Ja nie miałam a brałam 2 lata. Zaczyna się od pół tabletki na samo spanie a po 2 tyg zwiększa się do 1 całej i ten na sen się ją bierze wtedy skutków ubocznych nie powinno być.
HeraUnique
Fanka BB :)
No właśnie 2 cykl się utrzymuje, już 6dc i nadal na wyższych. W poprzedni utrzymywała się do 8dc później spadła normalnie zawsze w dniu @ spadała. Teraz mam jakieś lewe cykle przy poprzednim pytałam moją Gin, to mi powiedziała, że dla lekarza wahania temp 0,2/0,4 podczas cyklu to norma, żaden powód do zmartwieńMoże masz duży wyrzut progesteronu
w czasie @? A po okresie spada normalnie? Choć dwa cykle to jeszcze nie reguła
młoda1994
Tak przez wysoka PRL może nie dochodzić do owu powoduje nieregularne cykle. Zależy od kobiety i jej organizmu.i był jakiś efekt ? ale teraz czy prolaktyna uniemożliwia zajście w ciąże?
Tak mi PRL spadła do 2 a teraz mam 303( inne jednostki mieszkam w DE)
Gryfin
Tak, prawidłowe stężenie prolaktyny podtrzymuje pracę ciałka żółtego, a to jest niesamowicie ważne w kontekście ciążyi był jakiś efekt ? ale teraz czy prolaktyna uniemożliwia zajście w ciąże?
Gryfin
Na co jest ten castagnus? To są zioła czy tabletka?Ja biorę castagnusa w tym cyklu w sensie kończę bo w następnym nie będę brała [emoji4]
Gryfin
Ok juz wyczytałam że to są zioła w tabletkach (niepokalanek) na obniżenie poziomu prolaktyny, zapytam się o niego mojego endo na wizycie za tydzieńNa co jest ten castagnus? To są zioła czy tabletka?
Daraa_94
Ale myślisz brać resztę witamin tak samo +ziółka?
No rzuciłaś [emoji14] to nie będę już sama
Carry88
Moderator
Ale myślisz brać resztę witamin tak samo +ziółka?
Tak, bo witaminy to witaminy. Ziółka ich nie mają
reklama
On też jest na owulację i wyregulowanie cyklu.Na co jest ten castagnus? To są zioła czy tabletka? [emoji848]