reklama
Carry88
Moderator
Ja się boję kupić bo różne opinie są[emoji23]
No ja wlasnie też podobnie jak z tymi wiesiolkami i niepokolankami mam mieszane uczucia a poza tym tyle juz tabsów łykam. Póki co ziółek nie piłam, niby szkodzić chyba nie mogą,ale jeszcze się nie odważylam, cała paczucha leży
No i jak np przyjedziesz do labo zmęczona czy tak zdyszana to odczekać te 15min.Koleżance chodzi o to, że na badania prolaktyny trzeba pójść wyspanym, zero stresu i wysiłku fizycznego i zero sexu dzień przed badaniem. Bo może wyjść za wysoka.
Daraa_94
Fanka BB :)
Zacznijmy razem [emoji1377] no ja juz jestem człowiek suplement także trochę się boję [emoji23]
No ja wlasnie też podobnie jak z tymi wiesiolkami i niepokolankami mam mieszane uczucia a poza tym tyle juz tabsów łykam. Póki co ziółek nie piłam, niby szkodzić chyba nie mogą,ale jeszcze się nie odważylam, cała paczucha leży
Gosiara
Zaciekawiona BB
Tak w takim razie wszystko było tak jak należy, wyniki muszę skonsultować z ginekologKoleżance chodzi o to, że na badania prolaktyny trzeba pójść wyspanym, zero stresu i wysiłku fizycznego i zero sexu dzień przed badaniem. Bo może wyjść za wysoka.
Daraa_94
A to prawda mi najwyższa prl wyszla 45 ale nie wiedziałam, że nie wolno się serduszkowac być w miarę wypoczętym później wyniki też nie były zadowalające ale brałam dostinexKoleżance chodzi o to, że na badania prolaktyny trzeba pójść wyspanym, zero stresu i wysiłku fizycznego i zero sexu dzień przed badaniem. Bo może wyjść za wysoka.
młoda1994
24h przed badaniem żadnej aktywności fizycznej żadnego sexu pieszczot unikać stresu i przed badaniem 15 minut minimum posiedzieć i dopiero pobrać krew na badanie. Najmniejszy stres może spowodować podwyższenie prolaktyny. W którym dc robiłaś badanie?Tzn? Zleciałam mi te badania ginekolog ponieważ staramy się o dziecko i 3 cykl i nic
pannadziewanna
Co będziecie brać? Castagnus czy ziółka? Bo ja się zastanawiam nad castagnusem ale w sumie w czwartek dopiero będę robić badania prolaktyny to dowiem się czy w ogóle powinnam.Zacznijmy razem [emoji1377] no ja juz jestem człowiek suplement także trochę się boję [emoji23]
Carry88
Moderator
Zacznijmy razem [emoji1377] no ja juz jestem człowiek suplement także trochę się boję [emoji23]
Dokładnie. Ja to samo To kupuj kochana, bo ja już mam
reklama
Gosiara
Zaciekawiona BB
Zobaczymy, w tym cyklu @ spóźniła się 5 dni już myślałam że się udało a tu ....@A to prawda mi najwyższa prl wyszla 45 ale nie wiedziałam, że nie wolno się serduszkowac być w miarę wypoczętym później wyniki też nie były zadowalające ale brałam dostinex