Gosiara
Zaciekawiona BB
Moje cykle nie są regularne np: 37,33,32,35,32,34,34Masz jakieś problemy z cyklem? Karmisz piersią?
Staramy się z mężem o dziecko i nie karmie piersią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje cykle nie są regularne np: 37,33,32,35,32,34,34Masz jakieś problemy z cyklem? Karmisz piersią?
Tzn? Zleciałam mi te badania ginekolog ponieważ staramy się o dziecko i 3 cykl i nicA przygotowałaś się do tego badania odpowiednio?
A co powiecie o ziołach ojca sroki? Stosowała któraś?
Kurcze ta temperatura mnie kusi... Daje fajny pogląd... No ale ja raz śpię 7h raz 3.5... no narazie się trzymam
Ojej współczuję, w którym tc poronilas?Witam Was kochane Staraczki. Jejku długo nie zagladałam, nie nadrobie tych wszystkich stron. Gratuluję II kresek . Ja.po poronieniu czekam właśnie na ten 1 okres, minął mc i brzuch mnie pobolewa to chyba na dniach dostanę Od dziś będę na bieząco
Ja piłam 4 lata temu. [emoji4] Przez całe cykle nie tylko do owu.A co powiecie o ziołach ojca sroki? Stosowała któraś?
Ja się boję kupić bo różne opinie są[emoji23]Mam w domu,ale jeszcze się nie odważyłam
Ja piłam 4 lata temu. [emoji4] Przez całe cykle nie tylko do owu.
3 miesiące piłam i brałam castagnusa - odstawiłam bo miałam zaczynałam cykl z clo.
Ogólnie nie wiem czy dostępna jest cała mieszkanka ja zamawiałam każde zioło osobno
Koleżance chodzi o to, że na badania prolaktyny trzeba pójść wyspanym, zero stresu i wysiłku fizycznego i zero sexu dzień przed badaniem. Bo może wyjść za wysoka.Tzn? Zleciałam mi te badania ginekolog ponieważ staramy się o dziecko i 3 cykl i nic