reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witajcie dziewczyny 😉 chciałabym dołączyć do waszego grona jeśli pozwolicie. 😊
Pierwszy raz udzielam się na forum, do tej pory tylko czytałam. Obecnie mam już jednego skarba, i staramy się z mężem o rodzeństwo 😁 choć to nie takie proste jak się wydaje 🤷‍♀️ pozdrawiam.

Niee, dopiero 3 cykl, nie mamy dzieci ja mam 25, mąż 27 lat ☺
No ja na 3 cyklu miałam straszny kryzys.. oj jak dostałam @ to była tragedia. Teraz już bardziej spokojnie do tego podchodzę. Poczekam do końca roku a później może sprobuje jakieś podstawowe badania porobić. Odnośnie wieku to oboje z mężem mamy po 27 lat.

Witajcie dziewczyny [emoji6] chciałabym dołączyć do waszego grona jeśli pozwolicie. [emoji4]
Pierwszy raz udzielam się na forum, do tej pory tylko czytałam. Obecnie mam już jednego skarba, i staramy się z mężem o rodzeństwo [emoji16] choć to nie takie proste jak się wydaje [emoji2368] pozdrawiam.
Witaj, też staramy się o rodzeństwo dla synka [emoji6] życzę żeby wam szybko poszło [emoji1695]

reklama
No ja na 3 cyklu miałam straszny kryzys.. oj jak dostałam @ to była tragedia. Teraz już bardziej spokojnie do tego podchodzę. Poczekam do końca roku a później może sprobuje jakieś podstawowe badania porobić. Odnośnie wieku to oboje z mężem mamy po 27 lat.
My z mężem właśnie zaczęliśmy 4 cykl. Ja mam 28 a mąż 37[emoji6]

Do góry