reklama
Ancka
Fanka BB :)
A co ja mam powiedzieć, ja pracuje w aptece
Marta04
U nas też miała być tylko dwójka ale jest 4 i nie żałujęZazdroszczę tyle dzieci! Cudowne wieści! ❤ Mam narazie jedno, ale marzy nam się minimum trójka!
młoda1994
Dołączam się. Ja mam 5 aniołków [emoji26][emoji26]15 października Dzień Dziecka Utraconego [emoji20] [emoji22]Zawsze będziesz w moim sercu Aniołku [*]
Zobacz załącznik 1188483
Przepraszam że tak smutno ale nie potrafię zapomnieć ,wybaczcie mi [emoji20]
K
Katijah
Gość
Ja też tak miałam w tym cyklu, zgaga itp a okazało się że cykl wydłużył się jak nigdy a faktycznie faza lutealna stała a owulacja 4 dni przesunietaWitam. To moje pierwsze pytanie na jakimkolwiek forum ale pomyślałam że przynajmniej z kimś pogadam.
Sprawa wygląda tak.. Mam cykle 22-27 dni. Pierwsza część cyklu ruchoma ale od owu zawsze 14,15 dni do okresu. Znam swoje ciało i wiem kiedy mam owulacje. Owulacje miałam 18 dni temu. Okresu brak. Test wczoraj i dziś rano negatywny. Szereg objawów na ciążę. (mam 2 dzieci) Baaardzo bolą mnie piersi. Czasem pobolewają na okres ale rzadko i nie tak mocno. Tak to bolały mnie tylko w ciążach. Plus parcie na pęcherz, Temp 37 i zgaga od tygodnia. Lekkie bóle brzucha na okres ale leciutko i sporadycznie. Czy ja zmierzam do jakiegoś pytania... Nie wiem czy jest sens pytać. Po takim czasie test jest wiarygodny więc ciąży raczej brak ale brak też okresu a objawy są co najmniej dziwne. Nie wiem co myśleć. W pt idę do gina. Nie będę robiła bety bo szkoda mi kasy a wynik będzie na 90%negatywny.
K
Katijah
Gość
Mój też.....15 października Dzień Dziecka Utraconego Zawsze będziesz w moim sercu Aniołku [*]
Zobacz załącznik 1188483
Przepraszam że tak smutno ale nie potrafię zapomnieć ,wybaczcie mi
15 lat by miało malebstwo
Dzien dobry, szaro i ponuro znowu... w pracy zwolnienia jakoś tak pod górkęDzień dobry kochane w kolejny deszczowy dzień jakie nastroje? Kto testuje? Jakieś objawy?
Miłego dnia dla Was
Ale dla wszystkich nice day
K
Katijah
Gość
Dołączam się. Ja mam 5 aniołków
reklama
Ja kolejny robię jutro przed wizytą u giną ale zakładam że będzie negatywny dalej. Nie wiem o co chodzi. Spóźnia się. Macica ciągnie strasznie. Sikam jak kot. Cycki mi rozsadza. Testy negatywneDzień dobry kochane w kolejny deszczowy dzień jakie nastroje? Kto testuje? Jakieś objawy?
Miłego dnia dla Was