Ancka
Fanka BB :)
No ja mam jeszcze tydzień do @ więc muszę się uspokoićTo dziś widzę jakiś kryzysowy dzień. Wszystkie kusi zrobienie testu [emoji28] może jutro będzie lepiej [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam jeszcze tydzień do @ więc muszę się uspokoićTo dziś widzę jakiś kryzysowy dzień. Wszystkie kusi zrobienie testu [emoji28] może jutro będzie lepiej [emoji85]
Umowmy się na 28!Ja mam 3 w domu xD ale chyba najwcześniej zrobię dopiero 26go xD
Ja też mam takie dziwne cykle raz 31 raz 36... I żeby tak zostało bo przy staraniach 4 lata temu miałam co 2 miesiące [emoji33]
Aloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku
Jak tam cykle uregulowane ?
A co ja mam powiedzieć, ja pracuje w apteceHahahaha no myślę że w tej sytuacji to bym poprosiła Panie ze środka żeby mnie nie wpuszczaly do środka z taką adnotacją że sprzedaż testu możliwa po takiej a takiej dacie
Zazdro [emoji23][emoji23][emoji23]A co ja mam powiedzieć, ja pracuje w aptece[emoji85]
WygrałaśA co ja mam powiedzieć, ja pracuje w aptece
Najlepszy czas, korzystajDobrze, że ja 6dc i zabawa przede mną
[emoji1628]trzymaj wypadło Ci [emoji28][emoji1319]A co ja mam powiedzieć, ja pracuje w aptece[emoji85]