reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No i już po....
Wrażenie bardzo na plus, lekarz rzeczowy i nie owija w bawełnę....
No więc tak USG wszystko ok, badania również no może ciut mniej testosteronu (w normie się mieszczą) ale to powiedział że zobaczymy co dalej. Za kilka dni mam zrobić betę progesteron różyczkę i cytomegalia. Jeśli nie będę w ciąży to właśnie ta rezerwę jajnikowa no i oczywiście mąż nasienie bo bez tego nie ma dalszego leczenia. Mamy przyjść na monitoring cyklu i jeśli wyniki męża będą ok to albo zastrzyk (jeśli będzie pęcherzyk) albo coś na wzrastanie . Jeśli przez kolejne trzy cykle nic nie wyjdzie to drożność jajników. Ale niestety mąż jeszcze nie chce iść na badania więc póki co pozostaje mi nadzieja ....
Mam nadzieję, że moja wizyta też będzie owocna. Ja się umówiłam przed owu, żeby od razu gin sprawdził czy mam pęcherzyk🙂 I bym wolała więcej cykli z clo, bo badania drożności jakoś się obawiam i pewnie bym odkładała w nieskończoność 😒

reklama
Gin się radował że cię bolało 3 dni? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja też jak nigdy miałam potworny ból 15dc w zeszłym cyklu ale tylko 1 dzień na szczęście. A teraz pobolewają mnie lekko zwłaszcza jak leżę.
Tak😂 cieszył się, że boli 😂 w ogóle ginekolodzy z dziwnych rzeczy się cieszą. Ja idę z paniką, że boli i co się dzieje, a przy usg słyszę "super, rewelacja, dobrze, że boli, fantastycznie!" 🤣 a przyznaje, że taki mocny ból miałam pierwszy raz 🤷‍♀️
Ja chodzę tylko prywatnie, więc za badania i tak bym płaciła. Sama je zrobiłam, bo szkoda mi czasu na kolejne wizyty już w wynikami. Spisałam te które dziewczyny robiły i na stronie mojego gina też są rozpisane i się pokrywają.
Też chodzę prywatnie, tyle że mój gin pracuje też w szpitalu, I zawsze pyta czy chce płacić czy iść. W ogóle zawsze pyta czy nie za dużo za wizytę czy na pewno mam itd 😂 ogólnie to kobieta jest i na pełnym luzie. Żadne Pani itp. Pogaduszki o zakupach itd 😅😉

reklama
Do góry