reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja po :)
Wieści takie na prawnym nic na lewym 2cm pęcherzyk :) więc owu lada moment powinna być 😊 na Endo mi powiedział ,że nie jest aż takie grube ale nie jest źle, zapomniałam że stresu zapytać ile ma 😏
I co jeszcze jak się nie uda w tym cyklu mam przepisane clo :)
12dc u mnie dziś.

Stosunkowo (hehe) niedługo, jakieś 8-9 miesięcy. Ale jestem osobą strasznie zadaniową, jak mam niezrealizowany plan to mnie to wyprowadza z równowagi...
To odpuść sobie zadaniowość, bo niestety ale to tak nie działa 😅😉
Co to jest clo?

Ja po :)
Wieści takie na prawnym nic na lewym 2cm pęcherzyk :) więc owu lada moment powinna być 😊 na Endo mi powiedział ,że nie jest aż takie grube ale nie jest źle, zapomniałam że stresu zapytać ile ma 😏
I co jeszcze jak się nie uda w tym cyklu mam przepisane clo :)
12dc u mnie dziś.
Super, że taki duży 🙃 niech ładnie pęka 🤞🤞 i byle 9 miesięcy bez @

Też bym chciała brać clo😆😆 Już nie mogę doczekać się mojej wizyty, a to jeszcze tak długo. Muszę chyba się zapisać na jakąś wizytę u psychologa 🤣🤣

20201005_184224.jpg

Haha macie moje jajo 😂

To odpuść sobie zadaniowość, bo niestety ale to tak nie działa 😅😉

Charakter ludzki też tak nie działa, że łątwo odpuścić coś co jest tak zakorzenione w ludzkiej psychice ;))

Ja wiem, że to nie ma sensu i sama sobie to powtarzam ale... no jak się calutkie życie działa na planach, celach i realizowaniu zadań to ciężko to zmienić ;)

reklama
Do góry