reklama
Super Trzymamy kciukiDziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł, endometrium w normie więc teraz czekać te dwa tygodnie, które mam nadzieję że szybko miną . Oby @nie przyszła tym razem
SuperDziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł, endometrium w normie więc teraz czekać te dwa tygodnie, które mam nadzieję że szybko miną . Oby @nie przyszła tym razem
HeraUnique
Fanka BB :)
To czekamy razemDziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł, endometrium w normie więc teraz czekać te dwa tygodnie, które mam nadzieję że szybko miną . Oby @nie przyszła tym razem
K
Katijah
Gość
ZadzwońDziewczyny martwie się trochę tymi moimi bólami przypomnę bo nie każda pamięta, dużo tu jest nas .. Od 14 dc biorę tak zwanego dupka (duphaston) od paru dni boli mnie podbrzusze jak na@ jajniki też pobolewają.. Bóle zaczęły się gdzieś od 16dc, ból nóg głównie uda jakbym miała zakwasy.. Kolano też bolało i ciągnący ból w pachwinach.. Wiem że to na pewno przez te tabletki bo nigdy ale to nigdy tak nie miałam.. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojej gin o powiedzieć jej o tym ona coś wspominała ze mogę się czuć inaczej po nich, ale mówiła o senności i złym samopoczuciu.. Nie wiem co myśleć o tym.. Chyba zadzwonię do niej
K
Katijah
Gość
Ciekawa jestemJa mam dopiero na 18:15 xD ale u mnie myślę , że przed owu dopiero ;p
reklama
K
Katijah
Gość
SuperDziewczyny dobre wieści pęcherzyk pękł, endometrium w normie więc teraz czekać te dwa tygodnie, które mam nadzieję że szybko miną . Oby @nie przyszła tym razem