reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja tez nic nie widzę. Wiesz, ze każda obróbka zdjęcia, filtry, ściemnianie, podnoszenie kontrastu itp. pogarszają jego jakość, tworzą szumy, które w efekcie możesz mylnie uznać za coś, czego tam nie ma? [emoji6]
Wiem ale lubię się tym bawić. I jeszcze wczoraj była biel i nic nie chciało wyjść a teraz mam wrażenie, że coś... Ale zaczęłam plamić zaraz po wrzuceniu zdj na forum... Więc pewnie okres się tylko spóźnił. Jutro i tak zrobię bete

Hej dziewczyny. Pytanie mam do dziewczyn które biorą, lub brały duphaston.. Miałyście jakie kolwiek dolegliwości po nim? 🤔Odkąd biorę go to boli mnie podbrzusze.. Czasem mniej czasem więcej, bolą też mnie pachwiny i nogi głównie uda i kolano, nie są to jakieś mocne bóle ale jednak są... Wczoraj bolal mnie brzuch jak na @.. Dzisiaj też pobolewa jajniki też pobolewają..

reklama
Hej dziewczyny. Pytanie mam do dziewczyn które biorą, lub brały duphaston.. Miałyście jakie kolwiek dolegliwości po nim? [emoji848]Odkąd biorę go to boli mnie podbrzusze.. Czasem mniej czasem więcej, bolą też mnie pachwiny i nogi głównie uda i kolano, nie są to jakieś mocne bóle ale jednak są... Wczoraj bolal mnie brzuch jak na @.. Dzisiaj też pobolewa jajniki też pobolewają..
Ja brałam duphaston i nic mi po nim nie było.

Do góry