reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli to lubisz to nic mi do tego, szczególnie jeśli nie wpływa to zle na Twoje zdrowie psychiczne [emoji3526] [emoji106]wyraziłam tylko swoje zdanie, mam nadzieje, ze nie odebrałaś tego jakoś niedobrze [emoji6] każdy robi jak uważa, mam nadzieje ze normalna kulturalna wymiana zdań może tu istnieć bez obrażania się jak ktoś myśli inaczej (bo już takie historie tu widziałam). [emoji123][emoji1666]
Co ty ja nie odbieram tego źle 🤗 po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. 😂

reklama
Co ty ja nie odbieram tego źle [emoji847] po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. [emoji23]
Jeden plus z tego wszystkiego że bierzesz to w żarty i naszych postów nie odbierasz jako atak bo tu jest z tym duży problem.

Co ty ja nie odbieram tego źle [emoji847] po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. [emoji23]

A bo czasem dziewczyny się obrażają jak się napisze coś nie po ich myśli i strach się nie zgodzić z kimś [emoji16] super ze jesteś otwarta [emoji106]

Dziewczyny ale znalazłam fajnego bloga o niepłodności. Aż się poryczałam jak go czytałam. Wiedziałyście o tym, że przyczyną bezpłodności mogą być KIRY?? Tyle ciekawych rzeczy się z niego dowiedziałam. I tego, że u mnie w mieście jako jedynym udrażniają jakąś specjalną metodą jajowody 🙂
A co to są kiry? Ja czytałam że problemy z dziaslami nawet mogą powodować problemy z płodnością. :)

Jeden plus z tego wszystkiego że bierzesz to w żarty i naszych postów nie odbierasz jako atak bo tu jest z tym duży problem.
Nie ukrywam, że trochę mi się przykro zrobiło, że ja widzę, mój M też widzi a wy nie. Ale... No cóż może jej rzeczywiście nie ma... No i jeszcze to plamienie zaraz po zrobieniu testu... Ale zastanawia mnie mój test owulacyjny... Dlaczego jest taki ciemny???

reklama
Do góry