reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli to lubisz to nic mi do tego, szczególnie jeśli nie wpływa to zle na Twoje zdrowie psychiczne [emoji3526] [emoji106]wyraziłam tylko swoje zdanie, mam nadzieje, ze nie odebrałaś tego jakoś niedobrze [emoji6] każdy robi jak uważa, mam nadzieje ze normalna kulturalna wymiana zdań może tu istnieć bez obrażania się jak ktoś myśli inaczej (bo już takie historie tu widziałam). [emoji123][emoji1666]
Co ty ja nie odbieram tego źle 🤗 po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. 😂

reklama
Co ty ja nie odbieram tego źle [emoji847] po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. [emoji23]
Jeden plus z tego wszystkiego że bierzesz to w żarty i naszych postów nie odbierasz jako atak bo tu jest z tym duży problem.

Co ty ja nie odbieram tego źle [emoji847] po prostu zazdroszczę dziewczyną ich kresek i sama się na siłę dopatruje. Jestem świadoma, że jest to bezcelowe bo jak nie widać porządnie to jest to bez sensu ale po prostu lubię. [emoji23]

A bo czasem dziewczyny się obrażają jak się napisze coś nie po ich myśli i strach się nie zgodzić z kimś [emoji16] super ze jesteś otwarta [emoji106]

Dziewczyny ale znalazłam fajnego bloga o niepłodności. Aż się poryczałam jak go czytałam. Wiedziałyście o tym, że przyczyną bezpłodności mogą być KIRY?? Tyle ciekawych rzeczy się z niego dowiedziałam. I tego, że u mnie w mieście jako jedynym udrażniają jakąś specjalną metodą jajowody 🙂
A co to są kiry? Ja czytałam że problemy z dziaslami nawet mogą powodować problemy z płodnością. :)

Jeden plus z tego wszystkiego że bierzesz to w żarty i naszych postów nie odbierasz jako atak bo tu jest z tym duży problem.
Nie ukrywam, że trochę mi się przykro zrobiło, że ja widzę, mój M też widzi a wy nie. Ale... No cóż może jej rzeczywiście nie ma... No i jeszcze to plamienie zaraz po zrobieniu testu... Ale zastanawia mnie mój test owulacyjny... Dlaczego jest taki ciemny???

reklama
Do góry