reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj boli jak na okres już tydzień. Masakra. Sutki wrażliwe niczym bym ogień przykładała
młoda1994
Nie jak miałaś owu 1 dzień przed okresem to i okres się przesuwa o tyle mniej więcej co owu się spóźniła. A twoja mama miała najwidoczniej bardzo krótkie cykle ze owu jej wypadła w trakcie miesiączki.Więc jak owu miałam dzień przed to na drugi dzień mogłam mieć okres?
BTW. Moja mama zaszła w okresie w 1 dniu
CzarnaMamba21
Znaczy dzisiaj już bardziej niż wcześniej. Choć nie nazwałabym bym to bólem okresowym tylko takim dziwnym
CzarnaMamba21
To ja nie wiem jakim cudem miałam okres
Nie jak miałaś owu 1 dzień przed okresem to i okres się przesuwa o tyle mniej więcej co owu się spóźniła. A twoja mama miała najwidoczniej bardzo krótkie cykle ze owu jej wypadła w trakcie miesiączki.
CzarnaMamba21
A wyszło coś?Miałam tak tydzień temu, sutków dotknąć nie mogłam nawet jak się myłam
młoda1994
To skąd wiesz ze zaszłaś właśnie 1 dzień przed @?To ja nie wiem jakim cudem miałam okres
reklama
HeraUnique
Chyba, że było to plamienie śródcykliczne jak widać każda z nas jest inna, a niektóre nawet wyjątkowe...Ale żeby zajść w ciążę dzień przed okresem to nie zależy od plemników. Musiała mieć wtedy owulacje czyli okres 14 dni później.