Motylekkk
Fanka BB :)
DziękujeJeeee gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeJeeee gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
No mnie bol tez taki lapal ze w pracy mówiłam, kurde co sie dzieje. Takze bol zupełnie inny niz na okres.Mnie jajniki kluly tak mocno że chodziłam skrzywiona w pół bo inaczej nie dałam rady [emoji12]
Też jestem ciekawa swojej bety ale niestety u nas na naszym zadupiu w labo nie robią. A do innego miasta 30 km szczerze nie chce mi się jechać i nie mam czasu [emoji849] czekam spokojnie do 8 października.Dziękuje! Ciekawi mnie jaka beta mi wyjdzie. Jak mam 2 dni do @,to jaka wartość. Ale chyba duża skoro test wyszedł i to nie z porannego moczu
Motylekkk Gratuluję!Bol jajników naprawdę mocny. Co jakiś czas
I przy myciu zębów dziś mi sie chciało wymiotować. Poza tym to spałam w dzień dwa razy ale to ze względu męczącej pracy, tak mi sie wydawalo. No i ciężkie cycki, ale to przed okres tak było zawsze.
Tyle ze te jajniki jakoś inaczej bolą, naprawdę kują bardzo
8 masz wizytę u gin? To ktory to tydzień będziesz miała?Też jestem ciekawa swojej bety ale niestety u nas na naszym zadupiu w labo nie robią. A do innego miasta 30 km szczerze nie chce mi się jechać i nie mam czasu [emoji849] czekam spokojnie do 8 października.
Rożny od wody po biały, ale bardzo przezroczysty. Takze jeszcze wydaje mi się ze zmieni się to.Motylekkk Gratuluję!
A jaki masz śluz ?
No faktycznie masz rację kilka godzin i peak bys przegapilaPewnie [emoji6]
Zobacz załącznik 1177039
Gratulacje!Czy ja dobrze widzę!!!!!! Dziewczyny
DziękujeGratulacje
Racja, u mnie podobnie, gdybym nie robiła kilka razy dziennie to bym przegapiła pik.