Ja byłam święcie przekonana, że na moment przed owu może być zauważalny spadek temp i to jest sygnał, że zaraz będzie owu. W dzień owu jest wzrost temp. i potem powinna już się utrzymać na wyższym poziomie. Ale może się mylę, człowiek uczy się całe życieTeż tak czytałam w książce o planowaniu rodziny co dostaliśmy przed ślubem i ta babka tak tlumaczyla.
reklama
22dcA ten spadek był 22 czy 21 ?
MamaM123
Fanka BB :)
Hejka
Powoli zaczyna mi się @, piersi zmalały i przestały boleć. Pojawiło się już trochę jasnej krwi więc czekam aż się rozkręci
Dzisiaj miały przyjść tabletki z wiesiołeka ale dostałam info że mają opoznienia i waysyłka będzie najpozniej w środę
Powoli zaczyna mi się @, piersi zmalały i przestały boleć. Pojawiło się już trochę jasnej krwi więc czekam aż się rozkręci
Dzisiaj miały przyjść tabletki z wiesiołeka ale dostałam info że mają opoznienia i waysyłka będzie najpozniej w środę
Mooni89
Z jednej strony masz chyba rację w artykule o npr czytałam że dzień przed owu może być minimalny spadek a dzień po owu gwałtowny wzrost,Ja byłam święcie przekonana, że na moment przed owu może być zauważalny spadek temp i to jest sygnał, że zaraz będzie owu. W dzień owu jest wzrost temp. i potem powinna już się utrzymać na wyższym poziomie. Ale może się mylę, człowiek uczy się całe życie
liska_94
Mojemu wyszła morfologia 3%, więc też słabo. Pozostałe parametry ładne. Zaczął brać proxeed i wietrzyć bardzo . Już minął miesiąc od badania, jak się nie uda zajść w ciążę, albo znowu poronię to za 2 miesiące powtórka badania. Zaszłam w ciążę w 4 cyklu, jednak ciąże straciłam szybko, pewnie ze względu na te słabe plemniki. No nic, głowa do góry, dobry suplement, dużo ruchu, mało siedzenia i przegrzewania, dobra dieta i dużo seksu Jak się staraliśmy co 2 dni to przez 3 cykle nic nie wychodziło, dopiero jak codziennie to się udałoProszę powiedzcie mi, że nie jest tak tragicznie jak mi się wydaje bo się załamuje.... Co z tym da się zrobić?
Alwinka
No ale jednio dniowy spadek jest dobry w okresie owy wiadomo dzięki temperaturze ci do godziny nie wyłapie się owu. Pewnie była w takiej sytuacji między 21 a 22dc.Mojemu wyszła morfologia 3%, więc też słabo. Pozostałe parametry ładne. Zaczął brać proxeed i wietrzyć bardzo . Już minął miesiąc od badania, jak się nie uda zajść w ciążę, albo znowu poronię to za 2 miesiące powtórka badania. Zaszłam w ciążę w 4 cyklu, jednak ciąże straciłam szybko, pewnie ze względu na te słabe plemniki. No nic, głowa do góry, dobry suplement, dużo ruchu, mało siedzenia i przegrzewania, dobra dieta i dużo seksu Jak się staraliśmy co 2 dni to przez 3 cykle nic nie wychodziło, dopiero jak codziennie to się udało
Foka_szara
To tak jak u mnie 30dc i czekam na zamówione testyJa dziś 31 DC. chce testować w środę dr lub czwartek. O ile testy mi dojdą bo zamówiłam na necie bo w aptece to już majątek zostawiłam przez rok a dziś mi wyskakuje że przesyłka dopiero nadana
SkorpionicaM
Zaciekawiona BB
To jakaś apka czy stronka?W tym cyklu mam tylko 16pkt, w zeszłym miałam chyba 24pkt,a dwa miesiące temu miałam aż 48pkt ciekawe te objawy ciąży, niby tkie podobne jesteśmy a jednak bardzo różne ten w kogo wierzycie, nieźle się nakombinował aby nas stworzycZobacz załącznik 1170323
reklama
Alwinka
No a test robiłaś dziś 10 dni po ? Dobrze zakodowałam ?Ja byłam święcie przekonana, że na moment przed owu może być zauważalny spadek temp i to jest sygnał, że zaraz będzie owu. W dzień owu jest wzrost temp. i potem powinna już się utrzymać na wyższym poziomie. Ale może się mylę, człowiek uczy się całe życie