Nadziejka90
Fanka BB :)
A histeroskopia też pokazuje czy są drożne jajowody?Moze lekarz da Tobie skierowanie proboj po co płacić. Ja histeroskopię miałam.
No i męża też warto zbadać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A histeroskopia też pokazuje czy są drożne jajowody?Moze lekarz da Tobie skierowanie proboj po co płacić. Ja histeroskopię miałam.
No i męża też warto zbadać
Niestety, ale one są negatywneNie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test ciazowy,a ze mam ich nadmiar to sobie nie zaluje testy owulacyjne dalej mega pozytywne no ale ciazowy tez! Nie wiem czy na zdj to zobaczycie ale na zywo kreska jest widoczna golym okiem i nawet sie nie trzeba przygladac no ale wiadomo zdjecie to nie to samo co zobaczenie tego na zywo.
Zrób też proga jak będziesz betę robićMysle ze puki szyjka sie nie obnizy to "szansa" jest. Choc nie nastawiam sie bo przy kp nie jest wcale latwiej [emoji6] mysle ze beta to rozstrzygnie w polowie tygodnia [emoji4] a jak nie to po wizycie u gina (8.09) bd dzialac dalej moze luteine mi przepisze.. w 1 ciazy tez bralam bo progesteron byl niski
Coś tam przebijaNie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test ciazowy,a ze mam ich nadmiar to sobie nie zaluje testy owulacyjne dalej mega pozytywne no ale ciazowy tez! Nie wiem czy na zdj to zobaczycie ale na zywo kreska jest widoczna golym okiem i nawet sie nie trzeba przygladac no ale wiadomo zdjecie to nie to samo co zobaczenie tego na zywo.
A histeroskopia też pokazuje czy są drożne jajowody?
U mnie nie jest za wysoka bo jestem kp i mam z tego powodu plamienia.... takze beta to rozwieje czy bd [emoji173] czy nieZrób też proga jak będziesz betę robić [emoji4]
No ale jesteś na luteinę albo coś ? Bo chyba nie doczytalam.U mnie nie jest za wysoka bo jestem kp i mam z tego powodu plamienia.... takze beta to rozwieje czy bd [emoji173] czy nie
Nie nie mam luteiny mam dupka ale nie biore bo przy kp chyba lepsza luteina. Czekam co mi lekarz powie jak beta bd ok to zadzwonie wczesniej moze da erecepte [emoji2368]No ale jesteś na luteinę albo coś ? Bo chyba nie doczytalam.