reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test ciazowy,a ze mam ich nadmiar to sobie nie zaluje😂 testy owulacyjne dalej mega pozytywne no ale ciazowy tez! Nie wiem czy na zdj to zobaczycie ale na zywo kreska jest widoczna golym okiem i nawet sie nie trzeba przygladac no ale wiadomo zdjecie to nie to samo co zobaczenie tego na zywo.
Niestety, ale one są negatywne

Mysle ze puki szyjka sie nie obnizy to "szansa" jest. Choc nie nastawiam sie bo przy kp nie jest wcale latwiej [emoji6] mysle ze beta to rozstrzygnie w polowie tygodnia [emoji4] a jak nie to po wizycie u gina (8.09) bd dzialac dalej moze luteine mi przepisze.. w 1 ciazy tez bralam bo progesteron byl niski
Zrób też proga jak będziesz betę robić 😊

Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test ciazowy,a ze mam ich nadmiar to sobie nie zaluje😂 testy owulacyjne dalej mega pozytywne no ale ciazowy tez! Nie wiem czy na zdj to zobaczycie ale na zywo kreska jest widoczna golym okiem i nawet sie nie trzeba przygladac no ale wiadomo zdjecie to nie to samo co zobaczenie tego na zywo.
Coś tam przebija 😊

Dziewczyny byłam wczoraj na urodzinach teściowej, tak fajnie było wyluzowalam wypiłam 2 drinki i wypaliłam papierosa chodź do okresu dziś mi zostało 3 dni. Stwierdziłam że mam już dość, nie chce ciągle myśleć a co gdyby... Nie wzięłam też bromergonu bo na alkohol nie za bardzo .
Zresztą chyba coś mnie zaczyna pobolewac w dole brzucha, ale nie wiem czy to kręgosłup czy brzuch, ale za to piersi przestały bolec od jakiegoś czasu 🤪 pewnie @ już za zakrętem 🤷

Dzień dobry! Chyba przyszedł czas, żeby się z Wami pożegnać, a przynajmniej tymczasowo. U mnie od bodajże 4 dni wychodzą praktycznie takie same kreski, więc wiem już, że nic dobrego z tego nie będzie. Mimo, że wmawialam sobie, że podchodzę na luźno do tematu, okazuje się, że wcale tak nie jest. Przeplakalam nad dzisiejszym testem chyba z pół godziny, a potem miałam długą rozmowę z mężem, która uświadomiła mi, że nie mogę już dłużej tak żyć od testu do testu, od @ do owulacji...postanowiłam, że robię sobie też przerwę od forum, bo pochłania mi to wbrew pozorom bardzo dużo czasu (mąż mi się już zaczął buntować xd) , a każdego dnia rano zaglądam na forum z ciekawości, komu posypały się kolejne kreseczki i mimo, że bardzo kibicuję, to żałuję, że to nie ja. :) postanowiłam, że skupiam się na sobie, przede wszystkim na schudnieciu tego, co mi przybyło odkąd odstawiłam antykoncepcję, czyli jakieś 10-12 kg i na rozwoju własnego biznesu, o którym zawsze marzyłam. Trzymajcie za mnie kciuki, tak jak ja za Was trzymam i mam nadzieję, że za kilka ( -naście) miesięcy spotkamy się na jakimś wątku dla mamusiek i zapytam Was wtedy jaki rodzaj wózka polecacie :) :* uściski

reklama
Do góry