reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kurde dziewczyny, od wczoraj wieczorem mam mnóstwo takiego mleczno-przezroczystego śluzu i do tego wczoraj mi tak wieczorem dawał we znaki jeden jajnik, że nie mogłam się do spania ułożyć 🙄 dziwne, bo zawsze te 2-3 dni przed @ to sucho 🤔 cały czas sobie powtarzam, że to tylko głupia głowa, ale ten śluz to mnie mega zaskoczył 😱 jestem jakieś 12 dpo

reklama
U mnie podobnie, ja mam swoją 3, M swoją 2 i jedno mamy wspólne i teraz chcemy drugie wspólne 😊
Druga sprawa, nasze starsze dzieciaki , to juz nastolatki, jedna juz pełnoletnia, dwójka 3 lata pelnoletnia, takze za chwilke nam juz całkiem uciekną te dzieciaczki :(
Ale fajnie 😘
Mój też chciałby 2 najlepiej wspólnych ale czy ja dam radę... Skupię się na jednym. On ma 2 swoich ja 2 swoich i to same dziewczyny 😂

Ja bym się chyba zastrzeliła gdybym tyle dni w miesiącu krwawiła. Chyba że koleżanka zaznacza plamienia już jako okres a to mogą być plamienia w drugiej fazie cyklu spowodowane niskim progiem.
Miewalam kiedyś takie okresy. Miesiąc w miesiąc dwa tygodnie. Idzie z tym żyć.

Teraz mam 8 dni miesiąc w miesiąc od dwóch lat i też daje radę :p

Ale fajnie 😘
Mój też chciałby 2 najlepiej wspólnych ale czy ja dam radę... Skupię się na jednym. On ma 2 swoich ja 2 swoich i to same dziewczyny 😂
Czyli tez ładna gromada 😆 u nas syn od M mieszka z nami, wiec lacznie mam 5 dzieci w domu, ale na codzień max 2, jak reszta sie poumawia, to wpadają tyllo zjeść 🙄
W jakim wieku macie dziewczyny?

reklama
Ja nigdy nie testuje, na początku starań w dniu terminu @ mi się zdarzyło. Dzisiaj dzień deszczowy a i mój nastrój kiepski, siedzę w pracy i co chwile łzy napływają mi do oczu. Wszędzie spotykam kobietki w ciąży, uśmiecham się na ich widok i za chwilę zdaje sobie sprawę jak bardzo im zazdroszczę. Jestem w końcówce cyklu i wiem,że znowu się nie udało(nawet piersi nie bolą). Boje się,że na tym hsg wyjdzie ,że wszystko jest ok i zostanie tylko klinika. Przepraszam,że się użalam ale jakiś kiepski dzień mam.
A ja tak dzisiaj patrzyłam w restauracji jak rodzice na dwójkę dzieci krzyczało i se mysle"ale bym was teraz przygarnęła"🤦‍♀️

Do góry