reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu? :)
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej :)

Załączniki

• 20200827_152751.jpg
    20200827_152751.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 70
A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu? :)
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
One są negatywne ale widzę że kreska z dnia na dzień ciemnieje ( testowa) więc rób dalej i napewno będzie pozytyw[emoji4]

Ostatni to który dc? Rób dalej coś się dzieje.
Powtórzę jeszcze raz, zależy jakie testy w tym cyklu kupiłam w aptece jakieś tańsze to nie pokazywały wcale drugiej kreski, później lekko różowa, a kupiłam trochę droższe i wyszlo, że była owu na drugi dzien, tzn nie wiem czy była, ale test byl pozytywny. Także dla mnie to szkoda kasy była. Każdy pokazywał co chce 🤣🤣🤣

Jeśli są jakieś problemy to przy tym kontraście można je (jajowody) tak jakby "przepłukać" i często od razu po się zachodzi w ciąże. Taki dzisiejszy kryzys mnie dopadł mam nadzieję,że jutro już będzie lepiej
U mnie drożne ale z oporami i lekarz nic nie wspomniał o udrożnieniu jedynie fakt 3 miesiące mogą byc bardziej „ rozciągnięte „
Zależy czym niedrożność spowodowana.
jednak życzę Ci droznych jajowodów ☺️Długo sie staracie?

reklama
Do góry