Sabi32
Fanka BB :)
Oczywiście, ze to kreseczka ciazowa ☺☺Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, ze to kreseczka ciazowa ☺☺Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!
Oby!Oczywiście, ze to kreseczka ciazowa ☺☺
Idz na bete jesli masz możliwość, bedzie 100 proc pewnosci ☺
Jak dla mnie żadenA ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu?
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej
One są negatywne ale widzę że kreska z dnia na dzień ciemnieje ( testowa) więc rób dalej i napewno będzie pozytyw[emoji4]A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu?
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej
Ostatni to który dc? Rób dalej coś się dzieje.A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu?
Więc będę robić dalej
U mnie drożne ale z oporami i lekarz nic nie wspomniał o udrożnieniu jedynie fakt 3 miesiące mogą byc bardziej „ rozciągnięte „Jeśli są jakieś problemy to przy tym kontraście można je (jajowody) tak jakby "przepłukać" i często od razu po się zachodzi w ciąże. Taki dzisiejszy kryzys mnie dopadł mam nadzieję,że jutro już będzie lepiej
Kreska jest ciemniejsza niż na ostatnim teście więc to jest na bank ciąża. Gratuluję.Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!