reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu? :)
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej :)

Załączniki

• 20200827_152751.jpg
    20200827_152751.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 71
A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu? :)
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
One są negatywne ale widzę że kreska z dnia na dzień ciemnieje ( testowa) więc rób dalej i napewno będzie pozytyw[emoji4]

Ostatni to który dc? Rób dalej coś się dzieje.
Powtórzę jeszcze raz, zależy jakie testy w tym cyklu kupiłam w aptece jakieś tańsze to nie pokazywały wcale drugiej kreski, później lekko różowa, a kupiłam trochę droższe i wyszlo, że była owu na drugi dzien, tzn nie wiem czy była, ale test byl pozytywny. Także dla mnie to szkoda kasy była. Każdy pokazywał co chce 🤣🤣🤣

Jeśli są jakieś problemy to przy tym kontraście można je (jajowody) tak jakby "przepłukać" i często od razu po się zachodzi w ciąże. Taki dzisiejszy kryzys mnie dopadł mam nadzieję,że jutro już będzie lepiej
U mnie drożne ale z oporami i lekarz nic nie wspomniał o udrożnieniu jedynie fakt 3 miesiące mogą byc bardziej „ rozciągnięte „
Zależy czym niedrożność spowodowana.
jednak życzę Ci droznych jajowodów ☺️Długo sie staracie?

reklama
Do góry