Amur
Fanka BB :)
No ja mialam mega duzo sluzu moj maz sie smial ze nic z tego nie bedzie bo wszystko wyplynieTez myslalam o wiesiolku, ale dobrze, ze nie kupiłam, bo bym odplynela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mialam mega duzo sluzu moj maz sie smial ze nic z tego nie bedzie bo wszystko wyplynieTez myslalam o wiesiolku, ale dobrze, ze nie kupiłam, bo bym odplynela
Ja tez mam niecierpliwe dni najchetniej pojechala bym na bete ale mysle ze nie wczesniej jak okolo srody (co by w razie pozytywu w piatek powtorzyc) bo raz musze mlodego ze soba zabrac a dwa chciala bym jak najpozniej ja zrobic bo wizyte mam u gina 8 wrzesnia i jakby jednak przyszla @ to bede na pocztaku cyklu na wizycie... i moze w tedy zrobie od razu inne badania...Ja już dzisiaj pisałam, że mam mega stresa przed tym testowaniem. Z pewnością w pierwszym dniu @ nie pokusze się na test Ale obawiam się, że będę chciała zrobić to w drugim dniu wtedy wieczorem przyjdzie plamienie i trzeciego lub czwartego dostanę @.... Muszę się bardzo spiąć żeby nie wykonać testu wcześniej niż w niedzielę
tak. Będę brać narazie na 2x2, zobaczymy jak to będzie wyglądałotak. Masz tez z oleoparmu? Ja bralam 8 kapsułek na dobe 4x2 i sluz byl megaaa i duzoo
W 1 ciazy to bylo tak bardzooo chcialam zeby sie udalo ale byl taki burzliwy okres bo zmieniłam prace i ledwo zaczelam pracowac w nowym miejscu to szczerze rzalowalam ze moglo by sie jednak nie udac i vysmy to odlozyli w czasie.... czulam sie bardzo dobrze nic mi nie bylo i majac cicha nadzieje pojechalam na bete jakos w 16dpo i wyszla ❤ bardzo sie ucieszylam i potem to juz byla u mnie masakra bol pachwin brzucha wymioty i nudnosci o kazdej porze (najgorzej o 16-18 bylo) no ale szef jest rewelacyjnym czlowiekiem i mimo iz juz bylam w ciazy dal mi umowe o prace bez problemu i mnie zatrudnił na stale teraz tez tak srednio z tym staraniem mam dni ze tez bym to odlozyla na kilka mies. Ale moze to przyciągnie ten pozytywny test? Mowi sie ze dzieci sa dla tych co ich nie chcą wiec moze sie udaAmur a jak zaszłas w pierwszą ciążę to czułaś to, że się udało?
U mnie poprawilo sie takze jezeli chodzi o sluz w obrebie gardla i nosa jakby to nie brzmiało glupio. Ale lepiej mi sie oddychalo a normalnie mam sucho i uzywam kropli do nosa... takze wiesiolek ma duzo zalet z tym sluzotworczym działaniemtak. Będę brać narazie na 2x2, zobaczymy jak to będzie wyglądało
wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie obserwowałam wnikliwie ile śluzu mam, jakiego i kiedy wiem ze bywa rożny, ale nie pamietam, czy bywał odpowiedni. Nie zaszkodzi mu trochę pomóc w takim razie, bo myśle, ze jakbym miała go normalnie jakoś super dużo, to bym pamietałaNo ja mialam mega duzo sluzu moj maz sie smial ze nic z tego nie bedzie bo wszystko wyplynie
Hejka, a opiszesz nam dokładnie co powiedział lekarz na wiesz.... tę sytuację?
U mnie normalnie bylo go "w normie" ale po wiesiolku szczerze to mnie zalewalo... bylo mokro jakbym sie caly czas jarała byl tez bardzo lepki rozsciagliwy. Mam wrazenie ze bardziej niz moj sluz bez wiesiolka. Po owu juz sie nie stosuje go bo powoduje skorcze macicy mozna potem przed porodem znow brac od 37 tc i tez w tedy poprawia sluz na szyjce i te skurcze sa na pluswstyd się przyznać, ale ja nigdy nie obserwowałam wnikliwie ile śluzu mam, jakiego i kiedy wiem ze bywa rożny, ale nie pamietam, czy bywał odpowiedni. Nie zaszkodzi mu trochę pomóc w takim razie, bo myśle, ze jakbym miała go normalnie jakoś super dużo, to bym pamietała
To jest możliwe niestety ale Ty widzę lubisz się czepiać nie znając sytuacji. Nie zamierzam dyskutować z osobami które wiedzą najwięcej. Pozdrawiam wszystkie i opuszczam grupę.Nie opisze bo to jest medycznie niemożliwe...