reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No cóż, wasza sprawa jeśli takie "katowanie" wam pomaga 😉 kazdy robi co uważa, ale nie dziwcie się, że wychodzą negatywne czasami na początku 😜
Ja np zdaje sobie z tego sprawę, wiem ze moze wyjsc negatyw, ale wiem tez ze moze byc juz cos widac ;) bardziej dla ciekawosci, wcale mnie to nie katuje 😆

reklama
@unify dla mnie biel.

@młoda1994 Ty ogarniasz cykle pomału wracają mi do normy ostatni był 30 dni przed ciąża 28 chce z ciekawości robić testy owu kiedy zacząć? Mniej więcej 10-12dc? wcześniej owu miałam w okolicach 14-15 dc
Ja mam 29-30 dni zaczęłam 10 dc. Aplikacja pokazuje owu na 16dc. Bywało że owulacje miałam 23-24dc Ale to po biochemicznej. A teraz widzę że jest regularnie

O jedna z niewielu która testuje po terminie miesiączki [emoji4] jednak jeszcze mamy ciepliwe na forum.
Ja też zawsze czekam do terminu. I test następnego dnia. Ale nigdy jeszcze go nie robiłam [emoji24] @ jak w zegarku.
Eh no właśnie ja mam wrażenie że większość cyklu mam po prostu wodę tam [emoji23] do d.. taka obserwacja.. nie mam pojęcia czemu ale mnie to frustruje mega, ta obserwacja cyklu, bo nie widzę u siebie tych objawów..
U mnie też taka woda jest do owu. A potem susza. Jak białko nigdy nie miałam.

Tylko po co się frustrować czy to beta czy testami tyle dni przed terminem @. Najpewniej w terminie albo najlepiej po wtedy i test wykaże jak coś będzie. A robienie testów 10dpo dla mnie nie ma większego sensu i tylko przysparza nerwów. Jak ma być ciąża to ona się pokaże i na teście i we krwi. To oczywiście moje zdanie 😉
Ja tak samo myślę nie ma co się nakręcać przed . Ja w pierwszym cyklu kupiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i jak wychodziłam ze sklepu to akurat dostałam 😂 i stwierdziłam że nie będę robić przed .

Ja tak samo myślę nie ma co się nakręcać przed . Ja w pierwszym cyklu kupiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i jak wychodziłam ze sklepu to akurat dostałam [emoji23] i stwierdziłam że nie będę robić przed .
Też nigdy nie robię przed terminem. Zaczynam się nastawiać w dniu spodziewanej @, a na odwagę zbieram się tak 2 dni później [emoji23] i zazwyczaj tego dnia co test przychodzi i @... Chyba tylko w zeszłym miesiącu kazała jeszcze 9 dni na siebie poczekać od testu [emoji53]

Też nigdy nie robię przed terminem. Zaczynam się nastawiać w dniu spodziewanej @, a na odwagę zbieram się tak 2 dni później [emoji23] i zazwyczaj tego dnia co test przychodzi i @... Chyba tylko w zeszłym miesiącu kazała jeszcze 9 dni na siebie poczekać od testu [emoji53]
Ja testuje zawsze dzień przed 😂 a czasami jak jest bardzo skąpa to i po 🤦‍♀️ bo "nadzieja umiera ostatnia" 😂

Ja testuje zawsze dzień przed [emoji23] a czasami jak jest bardzo skąpa to i po [emoji2356] bo "nadzieja umiera ostatnia" [emoji23]
Przez te wszystkie lata tylko raz zobaczyłam 2 kreski i jeszcze mój niedoszły skorpion postanowił wybrać sobie jajowód... Ale wtedy jeszcze przed testem miałam już właściwie 100% pewności, więc wierzę, że jeśli będzie mi dane znowu zobaczyć te różowe paseczki to też będę czuła już wcześniej i test zrobię tylko dla potwierdzenia i na pamiątkę [emoji16] stąd od myśli o teście u mnie mija 2 dni zbierania się na odwagę - bo wiem i tak co zobaczę...

reklama
Ja znowu nigdy bym nie zatestowala po terminie, bo mi sie okres nigdy nie spoznia😆 czasem jest wczesniej, ale tylko w ciazy sie spóźni, a ja lubie robic testy jak sie staram 😆 nie byłoby tego dreszczyku juz po dniu spodziewanej miesiaczki, bo bylabym juz wlasciwie pewna, ze sie udalo ;)
Takze max w dniu spodziewanej miesiaczki zrobie, aby mieć ten dreszczyk emocji 🤪

Do góry