reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
U mnie katastrofa. Właśnie sie dowiedziałam, że muszę w poniedziałek na szkolenie jechać. Cały dzień... No i właśnie w ten dzień wypada mi owulacja [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] co za pech...
Rudaa94
A jak to wychodzi tygodniowo?
Byle lekarz kompetentny i sprzet dobry to bedzie dobrze
Tak właśnie kojarzyłam, powtórzę jeszcze w piątek. Mam wizyte w poniedziałek, ale nie wiem po co przecież tam nic nie będzie widac jeszcze [emoji12][emoji12]
Martxx1
Jestem 4 dni po terminie, ostatnia miesiączka 13 lipca, ale mma cykle średnio 35 dni, według apki 4+4, ale owu miałam w 23 dc jakoś także nie wiemA jak to wychodzi tygodniowo?
Wykorzystujcie w takim razie łikend, na całego! Ostatnio nawet w mojej aplikacji pojawiła się porada, że nawet większe są szanse na zajście 1-2dni przed owulacją, niż w sam jej dzieńU mnie katastrofa. Właśnie sie dowiedziałam, że muszę w poniedziałek na szkolenie jechać. Cały dzień... No i właśnie w ten dzień wypada mi owulacja [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] co za pech...
@Malwa93 trzymam kciuki!
Ja tak mam. Po owulacji boli mnie aż do miesiączki, potem się gubię czy ta owulacja na pewno była czy może to jednak teraz a nie wcześniej. Aczkolwiek staram się obserwować śluz żeby wiedzieć kiedy nastąpiła. Ten ból podbrzusza czasem ustaje na jeden dzień A potem znów boli i uspakaja się jakieś dwa dni przed @.Dziewczyny czy Was tez boli podbrzusze tak jak na miesiaczke po owulacji? Owu byla prawdopodobnie w sobote i zaraz po niej mam bole brzucha i od dzis mnie boli tez ledzwie jak na @, a mam dostac dopiero za 10 dni
Wiem ze to za wczesnie na objawy ciazowe, moze mialam tak juz wczesniej ale nie zwraclam uwagi dopoki nie zaczelismy sie starac..
reklama
Rudaa94
Tak jak mowie, byle lekarz ogarniety i sprzet dobry to duzo zobaczy
Jestem 4 dni po terminie, ostatnia miesiączka 13 lipca, ale mma cykle średnio 35 dni, według apki 4+4, ale owu miałam w 23 dc jakoś także nie wiem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]