reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, czy te testy owu z Allegro są cokolwiek warte? Chyba tam jest 50 testów za 28 złotych [emoji23] także cena atrakcyjna, ale opinie rozne, jedni piszą że spełniają swoje zadanie ale parę osób pisało że wychodziły im negatywne cały miesiąc mimo że owu byla..

reklama
No to prywatni maja lepszy sprzet :) ja poszlam na nfz to uslyszalam taki tekst "no tu jest pecherzyk, tu jajnik, a tu chyba drugi pęcherzyk, ale serduszka nie widze" (beta wynosila chyba ok 55 tys [emoji23]) tak mnie przestraszyl ze pojechalam prywatnie.... 300 zl ale mialam wszystko jasne, czarno na bialym. I tam juz zostalam po dzis dzien.
Chodzę do niego prywatnie, sprzęt ma chyba dobry [emoji1787][emoji16] nie znam się w sumie na tym haha [emoji1787]

No to prywatni maja lepszy sprzet :) ja poszlam na nfz to uslyszalam taki tekst "no tu jest pecherzyk, tu jajnik, a tu chyba drugi pęcherzyk, ale serduszka nie widze" (beta wynosila chyba ok 55 tys [emoji23]) tak mnie przestraszyl ze pojechalam prywatnie.... 300 zl ale mialam wszystko jasne, czarno na bialym. I tam juz zostalam po dzis dzien.

O jaaa, padłabym chyba! Szoook!!

U mnie katastrofa. Właśnie sie dowiedziałam, że muszę w poniedziałek na szkolenie jechać. Cały dzień... No i właśnie w ten dzień wypada mi owulacja [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] co za pech...
Ale w czym jest problem? Seks 3,2 i dzień przed. Później dzień po na poprawkę. Plemniki tam sobie poczekają, nie bój się 😊

reklama
Powiem wam, że ja 3 lata temu piłam tylko czerwone wino i jadłam migdały i szału nie było z endometrium, ale wystarczyło, teraz dodałam do tego orzechy brazylijskie, suszone morele, macę i olejek z wiesiołka i w życiu nie miałam tak dużego endometrium :D więc na prawdę warto :)
Ja trafiłam na super lekarza, takiego starszego pana, który lubi sobie pogadać i jak miałam monitoring np 3 razy w przeciągu 2 tyg to płaciłam 50 zł za dwie wizyty, teraz płacę 50 zł za wizytę ;) Jego gabinet odstrasza, ale nie mogę narzekać :) Pewnie jakby były jakieś problemy to bym szukała lepszego specjalisty. Z resztą sam mi powiedział 3 lata temu, że jak po pół roku się nie uda to będę musiała się udać do kogoś innego.

Chyba z nerwów pójdę sobie po czekoladę :p

Do góry