Kingazet92
Fanka BB :)
Ja też korposzczur- pracuję w rekrutacji@Carry88 ja tez jestem korposzczurem [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też korposzczur- pracuję w rekrutacji@Carry88 ja tez jestem korposzczurem [emoji1787]
O to to właśnie mnie tez ostrzegał lekarz przed biegunkami. Mam taka sama dawkę.
Ja też korposzczur- pracuję w rekrutacji
A ja liczę, że zdążycie przed zawieszeniemNo ale ja robię z ciekawości. Starań żadnych nie ma i nie będzie. Mamy zawieszone na minimum 2 lata. Ale mimo wszystko się cieszę.
Dostałaś zastrzyk przy takim dużym pęcherzyku? Moj nie przepisuje jak jest już 25mm nawet... Generalnie to każdy pęcherzyk nie pęknięty, powyżej 25 mm przestaje być pęcherzykiem, tylko jest właśnie torbielą bynajmniej mi to tak ostatnio pojaśnil.Hej dziewczyny. U mnie cuda. Jak zwykle..... Ale tym razem mój organizm przeszedł samego siebie. We wtorek pęcherzyk 16 mm a dziś 33.....
Lekarka nie dowierzala.... Dostałam Pregnyl 5000 żeby pękł a żeby się nie zrobila torbiel. Endo niestety tylko 6.
Po jakim czasie teraz pęknie mi pęcherzyk? Od kiedy się przytulać? Nie przytulalismy się od początku cyklu. Raz tylko mąż oddał nasienie tydzień temu do kubeczka
O widzisz, a ja antybiotyk mam. Brzuch boli trochę, ale generalnie to się czuję dobrze. Po znieczuleniu się czułam w miarę ok. A zmieniło Ci to jakoś długość trwania cyklu?
Raczej w ciążę nie da się zajść bez sexu[emoji848]A ja liczę, że zdążycie przed zawieszeniem[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja biorę od poniedziałku metformine. Narazie tylko pół tabletki. Biegunkę miałam dwa razy. Ogólnie kiepskie samopoczucie na twarzy mam horror pryszczowy. I opryszczka więc osłabiony organizm. Odstawiłam słodkie i produkty z wysokim indeksem glikemicznym. 31 sierpnia idę do lekarza po dietę [emoji4]Cześć, czy któraś z Was miała przyjemność brać metformine oraz letrozole? Jak wrażenia? Pomogło? Gin zlecił mi również wykonanie hsg... ale nie wiem czy to zrobić od razu, czy poczekać czy coś leki zadziałają..