reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a słyszałyście o piciu inofenu? Właśnie na jakim forum o tym czytam. Pomaga w zajęciu w ciążę i nawet ginekolodzy go polecają. Chyba zamówię [emoji16]

Ja biorę inofolic, to to samo prawie, ginka przepisała mi ovarin ale to również praktycznie to samo.. poczytaj o inozytolu, to jest własnie głowny skladnik tych supli i są badania że pomaga [emoji16]

reklama
Melduję się i ja w 23 dc (cykle 26 dniowe) ze wszystkimi objawami na ciążę! [emoji16][emoji16][emoji16]
Sluzu dużo, gorąco, lekka głowa, brzuch boli jak na okres, a okresu nie ma, nawet niedobrze mi było rano!!! [emoji16][emoji16][emoji16] A cycki jak dotknę to wybuchną [emoji3455]

Ale jednak potem myślę, że to zwykły PMS [emoji2368][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Lekką głowę miałam tylko po zapłodnieniu, nigdy jako PMS :) Kiedy testujesz? :)

Ja biorę inofolic, to to samo prawie, ginka przepisała mi ovarin ale to również praktycznie to samo.. poczytaj o inozytolu, to jest własnie głowny skladnik tych supli i są badania że pomaga [emoji16]
Kupiłam [emoji846] mam nadzieję że jutro przyjdzie [emoji846] A bierzesz 2 saszetki czy jedną? Bo czytałam, że dwie lepiej działają.

reklama
Kochana u mnie w tym miesiącu DOKŁADNIE ta sama sytuacja.. ginekolog powiedziała że pęcherzyk ma 20mm i kazała działać bo owu będzie na dniach i to było we wtorek, a my dopiero mieliśmy możliwości w czwartek.. byłam wkurzona mega, przeczytałam cały internet że jajeczko żyje tylko 12-24h itp [emoji22]jeszcze się łudzę że może np owu była w piątek lub czwartek wtedy byłaby nadzieja..
Niestety nie znam się na naszym organizmie na tyle, żeby samej to stwierdzić 😬 Lekarz skomentowal to tylko tekstem „miejmy nadzieje, ze jajeczko wytrzyma i dziś nie pęknie” 🤷‍♀️
W każdym razie trzymam kciuki 😘 Kiedy masz termin miesiączki? :)

Do góry