bleucoco
Fanka BB :)
A to nie, ja miałam takie w obudowie strumienioweTen robiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie, ja miałam takie w obudowie strumienioweTen robiłam
To pewnie może być przyczyna tego cholesteroluMam nadzieję że dieta pomoże. Bo u mnie to ubogo i często fast food
5 dniSpokojnie. Ile masz do terminu @?
Wcześniej chodziłam do Antosa ale ciągle coś było nie tak w końcu trafiłam do Rotuskiego A Ty ?Ja też okolice Włocławka, A dokładniej Kowala. Do jakiego lekarza chodzisz?
Ja chodzę do Chirkowskiego. Prywatnie przyjmuje w Kowalu. Szczerze go polecam jest dobrym lekarzem z bardzo ludzkim podejściem. Jest ordynatorem w RypinieWcześniej chodziłam do Antosa ale ciągle coś było nie tak w końcu trafiłam do Rotuskiego A Ty ?
No świat mi się wtedy zawalił i całe szczęście, że nie zaszlam w ciążę z nim.Looo... Ale jaja! [emoji33]
5 dni
My jeszcze w to nie wierzymy. Chciał mnie zawieźć na bete, ale wolę jeszcze zaczekaćTo na spokojnie. A i tak kreseczka już ładna jak na 5 dni przed @ [emoji4]
No świat mi się wtedy zawalił i całe szczęście, że nie zaszlam w ciążę z nim.
My jeszcze w to nie wierzymy. Chciał mnie zawieźć na bete, ale wolę jeszcze zaczekać