reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kurcze spinanie spinaniem, ale to Wasze dziecko nie Twoje. Ehh, nie oceniam, ale wkurzyłabym się jakbym miała się prosić jeszcze o boboseksy. U nsd wyglądało to tak, że robimy wtedy kiedy mamy ochotę, ale nie dłużej niz 3 dni przerwy i na tym staliśmy, raz dwa wieczory nic nie było i moj wstał i mówi o kurde teraz to juz musimy 😁 niby śmiechem żartem, ale ochotę miał zawsze 😁😁
my jestesmy w ciezkiej sytuacji, bo ja jestem w ciaglej delegacji na budowach, a on za granicą. Ciężko się spiknąc raz na miesiąc na tydzień i zrobic sobie dziecko. Niestety polskie realia nie pozwalają nam siedzieć w miejscu skad pochodzimy bo nie mamy pracy. Stad moje "spiny".
Piszecie dziewczyny ze co 2 dni sie staralyscie, ale moglyscie. ja nie mam takich mozliwosci niestety.

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Owulacja potwierdzona [emoji16][emoji123] nie liczę na ten cykl jakoś, ale cieszę się, że potwierdzona więc dalej będę z testów korzystać bo lekarz powiedzual, że musiala być kilka dni temu to by się zgadzało z pozytywnym testem [emoji16][emoji108]
Czyli u ciebie test owu pozytywny= owulacja na 100%. Cieszę się bardzo. Teraz czekamy nie całe 2 tyg na efekty. Mocno trzymam [emoji110][emoji110]

@Alwinka mnie też boli, juz chyba drugi dzień. Ale powiem Wam, że u mnie w pracy bardzo pozytywne zmiany, aż chciałabym popracować, a nie od razu lecieć na zwolnienie ;) także jak się nie uda, to płakać nie będę - przynajmniej z miesiąc dłużej popracuje :d zawsze to jakiś pozytyw, gdy jednak ten okres przyjdzie ;)
Ja właśnie szukam nowej, bo od roku bardzo mi się nie podoba u mnie bo jest coraz gorzej... cały czas się boję bo będę w ciazy przez to nie zmieniłam jeszcze. niby kasa ładna itp. ale ciężka praca fizyczna i te nocki wszyscy mówią że to przez to może się nie udaje ...

reklama
Do góry