reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie nie wiadomo, idę do mojego lekarza pod koniec lipca i zobaczę co on powie, bo te ciąże to była jedna za drugą...my zaczęliśmy się starać 6,5 msc po cc, ale nie przywiązywałam wagi wtedy do ciąży i byłam w ogromnym szoku jak zobaczyłam II kreski na teście dzień przed @...Ale niestety na drugi dzień zaczęło się krwawienie i poroniłam samoistnie w 4 tc...lekarz stwierdził, że to była na 99% wada genetyczna płodu i nie można było z tym nic zrobić i że tak często się dzieje...w sumie gdybym nie zrobiła wtedy testu przed @ to bym nawet nie wiedziała, że byłam w ciąży....na następny miesiąc znowu zaszłam i znowu krwawienie przyszło, ale 3 dni później, a teraz znów byłam w ciąży i kolejny raz krwawienie dzień po spodziewanej @...Teraz mam zamiar sprawdzić progesteron po owulacji, którą albo już miałam, albo mam dzisiaj i zobaczę, czy owu jest i jaki jest poziom progesteronu, bo myślę, że mogę mieć niedobór i dlatego tak ronie te ciąże...
Taka różnica niecałe 2 lata jest super 😁😁😁
A kiedy masz wizytę u lekarza?
18 chyba jak dobrze pamiętam. Boję się trochę jak ta blizna, bo miałam pewne problemy po porodzie i ta zewnętrzna, jak poszłam na wizytę 6 tygodni po, czyli po połogu, nie była jeszcze dobrze zagojona... a chyba dużo szybciej się zwykle goi?
Jeszcze mamy kilka miesięcy żeby w tych dwóch latach się wyrobić;) oby tylko te straty się wyjaśniły co jest powodem

reklama
Jaaaasny gwint. Mam wyniki z D3 i B12 🤦‍♀️ tragedia. B12 przyjmowałam z Pregna Start ale z powodu MTHFR nic mi się nie wchlania pewnie. I nie rozumiem czemu przy d3 nie ma żadnych widełek 🤷‍♀️
Zobacz załącznik 1146710
Widełki są niżej :) d3 masz dobry wynik, między 30 a 100 jest ok. B12 sama zdecydowałaś się zrobić? Czy lekarz zlecił?

Jezuu to u mnie libido duże, mam nadzieję że tak zostanie 😄
Haha to tak jak ja, że starym druga młodość przezywamy😂 już 15 lat razem jesteśmy i różnie bywało, ale teraz to jak jakieś nastolatki😁on jeszcze na dwie roboty, dzisiaj rano wyjątkowo na fuchę nie pojechał, bo uznał ze jak mam"pylne"dni🙈 a chłopców niema to trzeba korzystać, więc przytulanki były w piątek rano, dzisiaj będą rano jak wróci z nocki i później i pewnie jeszcze pozniej😂 w tym cyklu nie oszczędzamy "chłopaków" będzie co ma być 😉

Załączniki

• Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 57
Ja oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj rano zrobiłam test... 2 dni przed @ I negatywny... Czekam teraz do poniedziałku.... Też nie mam żadnych objawów jak na okres zawsze wychodziły mi krosty, piersi bolały, a teraz nic... No nic czekanie tylko zostalo [emoji849][emoji849]3 mam za Ciebie [emoji1696]
Ja tez 3 dni przed, kłucie zaczyna co raz bardziej denerwować i mega dużo białego, gęstego śluzu. Jakbym chciała, żeby to była ciąża [emoji847][emoji847]

reklama
Do góry