18 chyba jak dobrze pamiętam. Boję się trochę jak ta blizna, bo miałam pewne problemy po porodzie i ta zewnętrzna, jak poszłam na wizytę 6 tygodni po, czyli po połogu, nie była jeszcze dobrze zagojona... a chyba dużo szybciej się zwykle goi?No właśnie nie wiadomo, idę do mojego lekarza pod koniec lipca i zobaczę co on powie, bo te ciąże to była jedna za drugą...my zaczęliśmy się starać 6,5 msc po cc, ale nie przywiązywałam wagi wtedy do ciąży i byłam w ogromnym szoku jak zobaczyłam II kreski na teście dzień przed @...Ale niestety na drugi dzień zaczęło się krwawienie i poroniłam samoistnie w 4 tc...lekarz stwierdził, że to była na 99% wada genetyczna płodu i nie można było z tym nic zrobić i że tak często się dzieje...w sumie gdybym nie zrobiła wtedy testu przed @ to bym nawet nie wiedziała, że byłam w ciąży....na następny miesiąc znowu zaszłam i znowu krwawienie przyszło, ale 3 dni później, a teraz znów byłam w ciąży i kolejny raz krwawienie dzień po spodziewanej @...Teraz mam zamiar sprawdzić progesteron po owulacji, którą albo już miałam, albo mam dzisiaj i zobaczę, czy owu jest i jaki jest poziom progesteronu, bo myślę, że mogę mieć niedobór i dlatego tak ronie te ciąże...
Taka różnica niecałe 2 lata jest super
A kiedy masz wizytę u lekarza?
Jeszcze mamy kilka miesięcy żeby w tych dwóch latach się wyrobić oby tylko te straty się wyjaśniły co jest powodem