reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie nie wiadomo, idę do mojego lekarza pod koniec lipca i zobaczę co on powie, bo te ciąże to była jedna za drugą...my zaczęliśmy się starać 6,5 msc po cc, ale nie przywiązywałam wagi wtedy do ciąży i byłam w ogromnym szoku jak zobaczyłam II kreski na teście dzień przed @...Ale niestety na drugi dzień zaczęło się krwawienie i poroniłam samoistnie w 4 tc...lekarz stwierdził, że to była na 99% wada genetyczna płodu i nie można było z tym nic zrobić i że tak często się dzieje...w sumie gdybym nie zrobiła wtedy testu przed @ to bym nawet nie wiedziała, że byłam w ciąży....na następny miesiąc znowu zaszłam i znowu krwawienie przyszło, ale 3 dni później, a teraz znów byłam w ciąży i kolejny raz krwawienie dzień po spodziewanej @...Teraz mam zamiar sprawdzić progesteron po owulacji, którą albo już miałam, albo mam dzisiaj i zobaczę, czy owu jest i jaki jest poziom progesteronu, bo myślę, że mogę mieć niedobór i dlatego tak ronie te ciąże...
Taka różnica niecałe 2 lata jest super 😁😁😁
A kiedy masz wizytę u lekarza?
18 chyba jak dobrze pamiętam. Boję się trochę jak ta blizna, bo miałam pewne problemy po porodzie i ta zewnętrzna, jak poszłam na wizytę 6 tygodni po, czyli po połogu, nie była jeszcze dobrze zagojona... a chyba dużo szybciej się zwykle goi?
Jeszcze mamy kilka miesięcy żeby w tych dwóch latach się wyrobić;) oby tylko te straty się wyjaśniły co jest powodem

reklama
Jaaaasny gwint. Mam wyniki z D3 i B12 🤦‍♀️ tragedia. B12 przyjmowałam z Pregna Start ale z powodu MTHFR nic mi się nie wchlania pewnie. I nie rozumiem czemu przy d3 nie ma żadnych widełek 🤷‍♀️
Zobacz załącznik 1146710
Widełki są niżej :) d3 masz dobry wynik, między 30 a 100 jest ok. B12 sama zdecydowałaś się zrobić? Czy lekarz zlecił?

Jezuu to u mnie libido duże, mam nadzieję że tak zostanie 😄
Haha to tak jak ja, że starym druga młodość przezywamy😂 już 15 lat razem jesteśmy i różnie bywało, ale teraz to jak jakieś nastolatki😁on jeszcze na dwie roboty, dzisiaj rano wyjątkowo na fuchę nie pojechał, bo uznał ze jak mam"pylne"dni🙈 a chłopców niema to trzeba korzystać, więc przytulanki były w piątek rano, dzisiaj będą rano jak wróci z nocki i później i pewnie jeszcze pozniej😂 w tym cyklu nie oszczędzamy "chłopaków" będzie co ma być 😉

Załączniki

• Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 54
Ja oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj rano zrobiłam test... 2 dni przed @ I negatywny... Czekam teraz do poniedziałku.... Też nie mam żadnych objawów jak na okres zawsze wychodziły mi krosty, piersi bolały, a teraz nic... No nic czekanie tylko zostalo [emoji849][emoji849]3 mam za Ciebie [emoji1696]
Ja tez 3 dni przed, kłucie zaczyna co raz bardziej denerwować i mega dużo białego, gęstego śluzu. Jakbym chciała, żeby to była ciąża [emoji847][emoji847]

reklama
Do góry