reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też mam hashimoto i też miałam problem z "chcica" od kad zaczęłam zażywać olej z wiesiołka w kapsułkach to mi się poprawiło lopido cera i mam "mokro" [emoji1787][emoji1787] nie wiem czy dokładnie działa olej z wiesiołka na to wszystko ale moim zdaniem właśnie to na mnie zadziałało.
A przy hashimoto jest brak libido? Też mam z tym problem, ale łączyłam to albo z moją nadwagą albo zmęczeniem przy malym dziecku, ale może muszę poczytać o tym oleju z wiesiołka :)

reklama
Cześć, nie czytałam całego wątku bo trochę się tych stron nazbierało, ale można dołączyć? :) mam jedno dziecko i chciałabym się starać o drugie. Mąż mówi żeby rok poczekać, aż ten wirus minie całkiem ale nie wyobrażam sobie tyle czekać :( mam nadzieję że na jesieni zaczniemy starania :) póki co okres mi się spóźnia kilka dni, mam nadzieję że nie rozleguluje mi się całkiem cykl. Przy pierwszym dziecku udało się w pierwszym cyklu :)
Cześć Kochana! Pewnie, że możesz :) Opowiedz Nam coś o sobie.

PS. Ja to mam czasami wrażenie, że ten cały wirus to jedna wielka fikcja....

A przy hashimoto jest brak libido? Też mam z tym problem, ale łączyłam to albo z moją nadwagą albo zmęczeniem przy malym dziecku, ale może muszę poczytać o tym oleju z wiesiołka :)
Gdzieś czytałam że hashimoto ma wpływ na lipido. Nadwagą raczej nie bo ja nawet wazac 56kg nie miałam libido. Co prawda teraz waze więcej o wiele więcej i nie wiąże tego z brakiem lipido. Ale od kad zażywam olej z wiesiołka w kapsułkach jest o wiele wiele lepiej. Naprawdę polecam możesz tobie również pomoże.

Cześć Kochana! Pewnie, że możesz :) Opowiedz Nam coś o sobie.

PS. Ja to mam czasami wrażenie, że ten cały wirus to jedna wielka fikcja....

Mam 29 lat i 9-miesięczną córkę :) Rodziłam przez cc z powodu ułożenia miednicowego. Pierwsze 3 miesiące były straszne, dużo problemów, ale jak widać o wszystkim się szybko zapomina :) Marzyła mi się mała różnica wieku między dziećmi, idę pod koniec miesiąca do gina na kontrolę blizny po cc i mam nadzieję że nie będzie widział przeciwskazań... po porodzie szalało mi tsh (poporodowe zapalenie tarczycy), mam nadzieję że niedługo już będzie ok.
Mi się wydaje że fikcja to nie, widać co się działo w innych krajach, na szczęście u nas się tak nie rozniosło. Ale nie wiadomo co będzie po wakacjach.

Gdzieś czytałam że hashimoto ma wpływ na lipido. Nadwagą raczej nie bo ja nawet wazac 56kg nie miałam libido. Co prawda teraz waze więcej o wiele więcej i nie wiąże tego z brakiem lipido. Ale od kad zażywam olej z wiesiołka w kapsułkach jest o wiele wiele lepiej. Naprawdę polecam możesz tobie również pomoże.
Na pewno spróbuję :) codziennie się to bierze? Czy w jakichś momentach cyklu?

Hejo dziewczyny ja 14 06 @ co 29 dni więc za 3 dni powinna się pojawić ale mam nadzieję, że to nie nadejdzie... Oczywiście zbliżenia w dni płodne. Mam straszne kłucia w podbrzuszu, czasami Bol jak na @, wzdęty I tak cały dzień

. mam nadzieję że to nie @....

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]Powodzenia wam też!!!

Jestem ciekawa jakbym jutro rano zrobiła test to czy by coś wyszło...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo dziewczyny ja 14 06 @ co 29 dni więc za 3 dni powinna się pojawić ale mam nadzieję, że to nie nadejdzie... Oczywiście zbliżenia w dni płodne. Mam straszne kłucia w podbrzuszu, czasami Bol jak na @, wzdęty I tak cały dzień

. mam nadzieję że to nie @....

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]Powodzenia wam też!!!

Jestem ciekawa jakbym jutro rano zrobiła test to czy by coś wyszło...
Poczekaj te 3 dni 😉
Ja też czekam i wiem jak ciężko 😄

Do góry