A przy hashimoto jest brak libido? Też mam z tym problem, ale łączyłam to albo z moją nadwagą albo zmęczeniem przy malym dziecku, ale może muszę poczytać o tym oleju z wiesiołkaJa też mam hashimoto i też miałam problem z "chcica" od kad zaczęłam zażywać olej z wiesiołka w kapsułkach to mi się poprawiło lopido cera i mam "mokro" [emoji1787][emoji1787] nie wiem czy dokładnie działa olej z wiesiołka na to wszystko ale moim zdaniem właśnie to na mnie zadziałało.
reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Solgar Olej z wiesiołka dwuletniego, 1300 mg, kapsułki, 30 szt.
Solgar Olej z wiesiołka dwuletniego, 1300 mg, kapsułki, 30 szt. w portalu doz.pl - Dbam o Zdrowie. Zobacz opis i cenę produktu, skorzystaj z dostępnych rabatów i niskich cen apteki online!
www.googleadservices.com
Ten będzie okej? W kapsułkach?
mrsmiki
Cześć Kochana! Pewnie, że możesz Opowiedz Nam coś o sobie.Cześć, nie czytałam całego wątku bo trochę się tych stron nazbierało, ale można dołączyć? mam jedno dziecko i chciałabym się starać o drugie. Mąż mówi żeby rok poczekać, aż ten wirus minie całkiem ale nie wyobrażam sobie tyle czekać mam nadzieję że na jesieni zaczniemy starania póki co okres mi się spóźnia kilka dni, mam nadzieję że nie rozleguluje mi się całkiem cykl. Przy pierwszym dziecku udało się w pierwszym cyklu
PS. Ja to mam czasami wrażenie, że ten cały wirus to jedna wielka fikcja....
młoda1994
TakSolgar Olej z wiesiołka dwuletniego, 1300 mg, kapsułki, 30 szt.
Solgar Olej z wiesiołka dwuletniego, 1300 mg, kapsułki, 30 szt. w portalu doz.pl - Dbam o Zdrowie. Zobacz opis i cenę produktu, skorzystaj z dostępnych rabatów i niskich cen apteki online!www.googleadservices.com
Ten będzie okej? W kapsułkach?
młoda1994
Gdzieś czytałam że hashimoto ma wpływ na lipido. Nadwagą raczej nie bo ja nawet wazac 56kg nie miałam libido. Co prawda teraz waze więcej o wiele więcej i nie wiąże tego z brakiem lipido. Ale od kad zażywam olej z wiesiołka w kapsułkach jest o wiele wiele lepiej. Naprawdę polecam możesz tobie również pomoże.A przy hashimoto jest brak libido? Też mam z tym problem, ale łączyłam to albo z moją nadwagą albo zmęczeniem przy malym dziecku, ale może muszę poczytać o tym oleju z wiesiołka
Cześć Kochana! Pewnie, że możesz Opowiedz Nam coś o sobie.
PS. Ja to mam czasami wrażenie, że ten cały wirus to jedna wielka fikcja....
Mam 29 lat i 9-miesięczną córkę Rodziłam przez cc z powodu ułożenia miednicowego. Pierwsze 3 miesiące były straszne, dużo problemów, ale jak widać o wszystkim się szybko zapomina Marzyła mi się mała różnica wieku między dziećmi, idę pod koniec miesiąca do gina na kontrolę blizny po cc i mam nadzieję że nie będzie widział przeciwskazań... po porodzie szalało mi tsh (poporodowe zapalenie tarczycy), mam nadzieję że niedługo już będzie ok.
Mi się wydaje że fikcja to nie, widać co się działo w innych krajach, na szczęście u nas się tak nie rozniosło. Ale nie wiadomo co będzie po wakacjach.
Na pewno spróbuję codziennie się to bierze? Czy w jakichś momentach cyklu?Gdzieś czytałam że hashimoto ma wpływ na lipido. Nadwagą raczej nie bo ja nawet wazac 56kg nie miałam libido. Co prawda teraz waze więcej o wiele więcej i nie wiąże tego z brakiem lipido. Ale od kad zażywam olej z wiesiołka w kapsułkach jest o wiele wiele lepiej. Naprawdę polecam możesz tobie również pomoże.
młoda1994
Od 1dc aż do owu później przerwysz lub pijesz się ie lniane albo nic i znowu od 1dc.Na pewno spróbuję codziennie się to bierze? Czy w jakichś momentach cyklu?
Domi9534
Hejo dziewczyny ja 14 06 @ co 29 dni więc za 3 dni powinna się pojawić ale mam nadzieję, że to nie nadejdzie... Oczywiście zbliżenia w dni płodne. Mam straszne kłucia w podbrzuszu, czasami Bol jak na @, wzdęty I tak cały dzień
. mam nadzieję że to nie @....
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]Powodzenia wam też!!!
Jestem ciekawa jakbym jutro rano zrobiła test to czy by coś wyszło...
Ostatnia edycja:
reklama
K
Katijah
Gość
Poczekaj te 3 dniHejo dziewczyny ja 14 06 @ co 29 dni więc za 3 dni powinna się pojawić ale mam nadzieję, że to nie nadejdzie... Oczywiście zbliżenia w dni płodne. Mam straszne kłucia w podbrzuszu, czasami Bol jak na @, wzdęty I tak cały dzień
Ja też czekam i wiem jak ciężko