Martxx1
Fanka BB :)
No to do piątku jeszcze, mi się coś pokazało albo dzień po @ albo w dzień @ a dzień wcześniej biel bieli, mało z kibla nie spadłam hahahaNa piątek, robiłam przedwczoraj test bo już było 11dni po, a czułam się słabo ostatnie kilka dni mdłości. Ale biel, dzisiaj też powtórzyłam bo miałam ostatni test a znów mnie mdliło i oczywiście znowu biel (ten czuły 10). Stwierdziłam, że ok przynajmniej już nie będzie mnie korciło bo nie mam testów [emoji1787][emoji1787] Aż się wkurzyłam, bo działaliśmy ostro jeszcze dwa dni po owu, ananasa nienawidzę a żarłam razem z tym wstrętnym środkiem i co i ***** [emoji38][emoji38][emoji38]
Już się nawet umówiłam do dobrego gina w innym mieście dzień przed kolejną owulacją, akurat wtedy był wolny termin. Stwierdziłam że USG miałam ostatni raz robione jakoś ponad rok temu więc może warto tam zajrzeć czy te owulacje są czy tak po prostu mnie napieprza zawsze jajnik [emoji28] Chyba po przyszłym cyklu zamknę warsztat jak dalej nic nie wyjdzie, bo tak bardzo nie chciałabym rodzic latem... Ehh... Człowiek by sobie chciał wszystko co do miesiąca wyliczyć i żeby tak było po naszej myśli [emoji6]