reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Taaaak też mam takie dni, szczególnie kiedy non stop marudzi, miauczy, łazi po mnie, pokazuje gdzie mam oko wsadzając mi do niego palec, chce na ręce, a ja nie mam już sił 😂 W takie dni ciężko się zastanawiam, czy podołam z kolejnym.
Też mamy fazę worków na nogach 😂
O to to 😅 i ciągle am i am 🥴
No ale starsze rodzenstwo w sumie jeszcze chwilka i juz calkiem beda sami sobie, juz tak jest, czasem sie czuje jakbym miala jedna Amelke 😊

reklama
My tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow 🤣
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.

Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.

Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne 😊

A to Nasza laleczka.

Wow ekstra gromadka. 😍 Pieknota!! Ja marzę o bliźniakach a jeśli nie to chciałabym rok po roku dwójkę 😉 i będziemy tak pewnie próbować.

Wow ekstra gromadka. 😍 Pieknota!! Ja marzę o bliźniakach a jeśli nie to chciałabym rok po roku dwójkę 😉 i będziemy tak pewnie próbować.
Miedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy, mimo trudnosci dla mnie super roznica, szczegolnie teraz kiedy syn ma 14,5 a cora prawie 13, maja wspolnych znajomych i tematy, oczywiście czasem jak sie kłócą, to wióry leca, ale sa za sobą strasznie 🥰
Dlatego chcialabym aby Amelka takze miala kogos takiego obok,2,5 roku by było, gdyby sie teraz udalo...

Miedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy, mimo trudnosci dla mnie super roznica, szczegolnie teraz kiedy syn ma 14,5 a cora prawie 13, maja wspolnych znajomych i tematy, oczywiście czasem jak sie kłócą, to wióry leca, ale sa za sobą strasznie 🥰
Dlatego chcialabym aby Amelka takze miala kogos takiego obok,2,5 roku by było, gdyby sie teraz udalo...

No ja kiedyś myślałam o większej różnicy. Ale teraz po poronieniu i zapowiedzi kolejnej ciazy na lekach to najchętniej bliźniaki (a mąż mówi, że jak będę tak gadać to będzie więcej niż dwójka naraz 🤣🙈) albo rok po roku. No i wiek mój i męża 😉

Dziewczyny a wy kiedy testujecie? 😊
Ja oczywiście tesstowalam dzisiaj bo nie mogłam wytrzymać. Kupiłam dwa testy facelle te paskowe. Pierwszy mi wyszedł cały różowy. Po chwili ta plama prawie cała zeszła, kreska testowa to cień cienia. Nie widać nawet na zdjęciu. Zrobiłam drugi i biały. Ten pierwszy wadliwy pewnie. Nie kupię ch już więcej. A tak ogólnie powinnam testować za tydzień w czwartek, ale jadę na wczasy, potem może zrobię na początku września jak nie przyjdzie @. Jednak mam wszystkie objawy. Plus testy lh wychodziły negatywne, więc absolutnie się nie nastawiam ;)

Jeżeli 7dc miałaś owu to 21 mógł cie jajnik kłuć ale na @, jeśli jej nie dostałaś to może w ciąży jesteś?
Jutro jade zrobic co miesieczne badania krwi na tarczyce i zrobie tez sobie bete i progesteron. 7dc byla owu z lewego myslisz ze prawy i potem na przemian oba mogly kloc juz po zagniezdzeniu?

No ja kiedyś myślałam o większej różnicy. Ale teraz po poronieniu i zapowiedzi kolejnej ciazy na lekach to najchętniej bliźniaki (a mąż mówi, że jak będę tak gadać to będzie więcej niż dwójka naraz 🤣🙈) albo rok po roku. No i wiek mój i męża 😉
No i u mnie to samo.... M 42 lata a ja 35, wiec juz sie boje a co dopiero np za 2 lata...wiec albo teraz, albo juz wcale. Troche mnie ta myśl przeraża...

reklama
Do góry