reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja to raczej nie testuje[emoji28] nie nastawiłam się na ten cykl kompletnie[emoji2368] a poza tym @ się mi nigdy jeszcze nie spóźniła[emoji6], choć kilka testów czeka[emoji1787][emoji1787]
Mi też się @ nigdy nie spóźnia, więc dopóki nie zajdę w ciążę nie zatestuję. Może to i lepiej mniej stresu [emoji846]

reklama
Nie znam się tak do końca ale to podwyższone anty tg może świadczyć o autoimmunologicznym zapaleniu tarczycy (tzw hashimoto). Ja też mialam któryś z tych anty podwyższony do 160 i endo stwierdzil hashi. Ciężko obniżyć te przeciwciała, można się troszkę wspomóc dietą 🤷‍♀️ umów się może do endokrynologa z tymi wynikami.
Ile płacisz z badania progesteronu?

😱😱😱 weź nawet nie mów... 🙈 ja u siebie podejrzewam IO i to może tlumaczyloby skąd ten niepekniety pecherzyk u mnie 🤦‍♀️ kurcze, w ogóle to wściekła jestem bo ostatnio jak robiłam sobie krzywą insulinowa to pielęgniarka powiedziała że mam sobie zapłacić za dwa wkłucia (2x30zl) bo trzypunktowe krzywe robi się tylko kobietom w ciąży 🙄 no i zapłaciłam tylko te 60zl i przy konsultacji wyników endo i dietetyk powiedzieli że ten wynik jest niemiarodajny bo ważne jeszcze jak wygląda poziom po godzinie 😖i jestem 6 dych w tyłek 🤬🤬🤬 teraz i tak musze znów płacić 90zl żeby powtórzyli mi badanie 😡
Chyba tak zrobię, w czerwcu robilam usg tarczycy i byla w porządku. 23zl progresteron

Hej, czy któraś z dziewczyn wykonująca monitoring miała taką sytuację, że najpierw pęcherzyk rósł szybko, a następnie praktycznie się zatrzymał? Mowa o duży, dominującym pęcherzyku - 20-22mm.

Ja to testowac bede 9 wrzesnia😅

Ale w takie dni jak dziś, kiedy moja 20mies corka ubiera worki na nogi, rozmazuje wode z bidonu na podłodze i do tego garnki w szafce przeklada, to ja sie grubo zastanawiam, czy bede w ogole testować 🤣

Nie no, tak naprawdę chcialabym znowu taka mala dziewczynke, tym bardziej, ze corki nam wychodza jak modelki :D 🤪 aczkolwiek M liczy na Karolka...
Taaaak też mam takie dni, szczególnie kiedy non stop marudzi, miauczy, łazi po mnie, pokazuje gdzie mam oko wsadzając mi do niego palec, chce na ręce, a ja nie mam już sił 😂 W takie dni ciężko się zastanawiam, czy podołam z kolejnym.
Też mamy fazę worków na nogach 😂

@Sabi32 macie same dziewuchy?

Ja bym mogła mieć same i oczywiście marzę o bliźniakach 😍 a mąż mówi, że będzie robił aż syna nie będzie to ja mu na to, że chyba nie ze mną 🤣🙈
My tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow 🤣
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.

Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.

Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne 😊

A to Nasza laleczka.

Załączniki

• 20200815_113058.jpg
    20200815_113058.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry