HeraUnique
Fanka BB :)
Więcej niż coś gratulacjeUdało się co prawda do miesiączki jeszcze 2 dni, ale coś tutaj widać
Zobacz załącznik 1232171
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więcej niż coś gratulacjeUdało się co prawda do miesiączki jeszcze 2 dni, ale coś tutaj widać
Zobacz załącznik 1232171
Piękne krechy, gratulacje [emoji16]Udało się [emoji3590][emoji322][emoji3590]co prawda do miesiączki jeszcze 2 dni, ale coś tutaj widać [emoji4]
Zobacz załącznik 1232171
GratulacjeCześć dziewczęta. Widzę tu sporo nowych osób, ale stare znajome Niki niestety nadal są..
Ja w październiku odpuściłam sobie forum. Odpuściłam też starania... stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie dawałam rady już się tak tymi staraniami zadręczać. Zaczęłam się lepiej odżywiać, trochę więcej aktywności fizycznej i niespodziewanie okazało się, ze zaszłam w ciąże.
Dziele się doświadczeniem i polecam odpuścić. Na prawdę to działa
Co u was @coca @HeraUnique @młoda1994 i cała reszto wredot?
Cześć dziewczęta. Widzę tu sporo nowych osób, ale stare znajome Niki niestety nadal są..
Ja w październiku odpuściłam sobie forum. Odpuściłam też starania... stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie dawałam rady już się tak tymi staraniami zadręczać. Zaczęłam się lepiej odżywiać, trochę więcej aktywności fizycznej i niespodziewanie okazało się, ze zaszłam w ciąże.
Dziele się doświadczeniem i polecam odpuścić. Na prawdę to działa [emoji3]
Co u was @coca @HeraUnique @młoda1994 i cała reszto wredot? [emoji3]
Trzymam za Was kciukiGratuluje [emoji7][emoji7]
U mnie tak jak u Hery, bez zmian [emoji6]
Gratuluje [emoji7][emoji7]
U mnie tak jak u Hery, bez zmian [emoji6]
Hej, 6 dzień spóźnia mi się okres jak do tej pory miałam lekki ból jajników który ustępuje. Poza tym trochę częściej siusiam i więcej mi się chce jeść, ale tak też mam przed okresem. Od 6 dni robię testy ale wychodzą negatywne. I teraz nie wiem czy czekać. Chyba nie mam wyjścia w Niemczech na wsi gdzie mieszkam długo się czeka na badanie z krwi. W zeszłym miesiącu przyjmowałam letrox 50 ale lekarka zmieniła mi na 125 że względu na staranie się o dziecko. Może to za duża dawka i przez to nie mam okresu albo jestem w ciąży. Hm