reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie tego jeszcze nie wiem 😁 nie wiem kiedy mam owulację i czy w ogóle mam. 10 dc test wyszedł prawie pozytywny. Prawie. Mój cykl trwał teraz 23 dni dlatego zastanawiam się czy nie za krótko. W tym cyklu idę za dwa tyg na wizytę, to może się czegoś dowiem dokładnie. Ale może owulacja była 10 czy 11 DC, chociaż 19 DC progesteron 9 miałam to mogło jej wcale nie być.
Możemy sobie przybić 🤚🏼mój cykl tez trwał 23 dni... ale poprzedni 27 dni gdzie zazwyczaj trwa 25 dni. Może poprzedni Ci się przedłużył lub obecny będzie dluzszy

Ostatnia edycja:
reklama
Spać kurczę od 3:50 nie mogę... kręcę się i wiercę... uwielbiam spać sama (nie licząc męża), a jak mama przyjeżdża mi do dzieci to spi ze mną mimo ze obok jest pokój wolny i ograniczona jestem w swojej własnej sypialni... może przez to nie mogę się ułożyć dobrze by ponownie zasnąć...
Zrobiłam sobie kawusie, włączyłam film świąteczny na netflixie a o 6:40 będę się zbierać do pracy- dzisiaj szkolenie on-line wiec zbytnio nie popracuje dzisiaj

Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi. Są jakieś charakterystyczne objawy, które pomagają odróżnić pms od ciąży? Oczywiście jestem przed terminem @, stąd moje pytanie, bo szukam objawów 🙈🙈🙈
Raczej nie ma żadnych, chociaż ja reagowałam inaczej na środki chemiczne, myślałam że koncentrat za słabo rozrobilam bo mnie brało na wymioty a i tak głupia nie skumalam. No i piersi inaczej mnie bolały ale to też nie kumalam bo to było tak że nie szukałam wszędzie ciąży. Teraz to wszystko inaczej odczuwam wiedząc że na pewno nie ciąża to i cykl inaczej wygląda. To zapewne że organizm obserwuje i na wszystko reaguje

A ja znowu powtórka z rozrywki 😭 czekam do 9 i idę do lekarza. Mam złe przeczucia 😔
Wim, że Cię to denerwuję, pocieszające słowa że będzie dobrze ale zamartwianie też nić dobrego nie da tylko może zaszkodzić. Co ma być to będzie i nie masz już wpływu za bardzo. Robisz wszystko co możesz by się dobrze skończyło, nie możesz sobie nic zarzucać. Wszystkie dziewczyny trzymają kciuki u rąk i nóg żeby było dobrze. Sercem i myślami też przy Was.

Wim, że Cię to denerwuję, pocieszające słowa że będzie dobrze ale zamartwianie też nić dobrego nie da tylko może zaszkodzić. Co ma być to będzie i nie masz już wpływu za bardzo. Robisz wszystko co możesz by się dobrze skończyło, nie możesz sobie nic zarzucać. Wszystkie dziewczyny trzymają kciuki u rąk i nóg żeby było dobrze. Sercem i myślami też przy Was.
Wiem kochana. Dlatego już nie panikuje i nie dzwoniłam po karetkę. Nic to nie pomoże. Wzięłam dhupaston większą dawkę. Luteiny chyba nie ma sensu bo wyleci.

reklama
Do góry