reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś powtórzyłam proga, we wtorek w 7dpo było 8, dzis 9dpo jest 4. Moja ginekolog skomentowała, że to bardzo nisko i jutro mam teleporade. Zobaczymy co powie, może to rzeczywiscie powód tych moich plamień 🤦‍♀️

reklama
Czy to nie są za ciemne kreski jak na 8dc, dzień po @? To znaczy że jutro może będzie już pozytyw? 😱
IMG_20201126_214657.jpg

Dziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie 😅
ja nigdy nie ❤ przed badaniem, jeszcze następnego dnia do popołudnia "czuje" jak coś taw wylatuje, ale ja to robie dla komfortu własnego, a jak chodzi o badanie to 🤷‍♀️

Dziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie [emoji28]
Ja bym działała. Tym bardziej, że wizyta dopiero pod wieczór i tylko kontrolna. Działaj szkoda cyklu [emoji6]

Wczoraj bardzo dobrze, zrobiłam Nam relaksującą kąpiel z grzańcem przy świecach [emoji16] a dzisiaj gramy w Wiedźmina i odpoczywamy [emoji4] odpuściłam totalnie! [emoji7]

Wiedźmin [emoji3590]

Tez mam plan Seby grać w święta :D mam trochę wolnego za 2 tyg tez i akurat Cyberpunk wyjdzie [emoji3590]

reklama
Do góry