reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś powtórzyłam proga, we wtorek w 7dpo było 8, dzis 9dpo jest 4. Moja ginekolog skomentowała, że to bardzo nisko i jutro mam teleporade. Zobaczymy co powie, może to rzeczywiscie powód tych moich plamień 🤦‍♀️

reklama
Czy to nie są za ciemne kreski jak na 8dc, dzień po @? To znaczy że jutro może będzie już pozytyw? 😱
IMG_20201126_214657.jpg

Dziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie 😅
ja nigdy nie ❤ przed badaniem, jeszcze następnego dnia do popołudnia "czuje" jak coś taw wylatuje, ale ja to robie dla komfortu własnego, a jak chodzi o badanie to 🤷‍♀️

Dziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie [emoji28]
Ja bym działała. Tym bardziej, że wizyta dopiero pod wieczór i tylko kontrolna. Działaj szkoda cyklu [emoji6]

Wczoraj bardzo dobrze, zrobiłam Nam relaksującą kąpiel z grzańcem przy świecach [emoji16] a dzisiaj gramy w Wiedźmina i odpoczywamy [emoji4] odpuściłam totalnie! [emoji7]

Wiedźmin [emoji3590]

Tez mam plan Seby grać w święta :D mam trochę wolnego za 2 tyg tez i akurat Cyberpunk wyjdzie [emoji3590]

reklama
Do góry