reklama
I niby jak jest poniżej 10 to do owu nie doszło [emoji3166]Dziś powtórzyłam proga, we wtorek w 7dpo było 8, dzis 9dpo jest 4. Moja ginekolog skomentowała, że to bardzo nisko i jutro mam teleporade. Zobaczymy co powie, może to rzeczywiscie powód tych moich plamień [emoji2356]
Wiem, czytałam o tym, ale moja lekarka stwierdzila, że 8 w 7dpo jej nie niepokoi. Ale akurat wtedy dostałam plamienia, mimo że do okresu jeszcze trochę, kazała powtórzyć wynik w 9dpo. Ciekawe co jutro powieI niby jak jest poniżej 10 to do owu nie doszło [emoji3166]
Małasyrenka
Fanka BB :)
Mam identyczną sytuację. I teraz tak myślę, że jutro zrobię jeden a w poniedziałek chyba drugi razDziewczyny, proga lepiej jest zrobić w 6 czy 8 dpo? Niestety 7go wypada mi niedziela
kara86
ja nigdy nie ❤ przed badaniem, jeszcze następnego dnia do popołudnia "czuje" jak coś taw wylatuje, ale ja to robie dla komfortu własnego, a jak chodzi o badanie toDziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie
E
Em82
Gość
Ja bym działała. Tym bardziej, że wizyta dopiero pod wieczór i tylko kontrolna. Działaj szkoda cyklu [emoji6]Dziewczyny, wybaczcie głupie pytanie, ale znajduję w internecie trochę sprzeczne informacje. Czy serduszkujecie ze swoim partnerem, jeśli kolejnego dnia idziecie do gina? Na jutro aplikacja wyliczyła mi owulację (chociaż badania krwi nie wskazują na nią bezpośrednio) i jutro też mam pod wieczór wizytę u gina, bez cytologii, kontrola. Zastanawiam się, czy pozwolić sobie na serduszkowanie, czy to jakoś nie wpłynie na badanie [emoji28]
Wczoraj bardzo dobrze, zrobiłam Nam relaksującą kąpiel z grzańcem przy świecach [emoji16] a dzisiaj gramy w Wiedźmina i odpoczywamy [emoji4] odpuściłam totalnie! [emoji7]
Wiedźmin [emoji3590]
Tez mam plan Seby grać w święta mam trochę wolnego za 2 tyg tez i akurat Cyberpunk wyjdzie [emoji3590]
E
Em82
Gość
No faktycznie ciemne [emoji2955] badz czujna, ja mam 13dc i druga kreska dopiero lewo widocznaCzy to nie są za ciemne kreski jak na 8dc, dzień po @? To znaczy że jutro może będzie już pozytyw? [emoji33]Zobacz załącznik 1206851
reklama
blanny
Mój też na cyberpunka czekaWiedźmin [emoji3590]
Tez mam plan Seby grać w święta mam trochę wolnego za 2 tyg tez i akurat Cyberpunk wyjdzie [emoji3590]