reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja ostatnio często robię bo lubię robić a mąż lubi jeść 🤪 a ja zjem 2 i pacze sobie tylko 🤣

Ja też uwielbiam robić i wymyślać różne farsze. U mnie w rodzinie wszyscy uwielbiają, więc tak im przemycam różne warzywa itp. A córka to w kółko wcinała by pierogi. Nie ma to jak pierogi domowej roboty. 😀👍 I ja też tylko patrzę. 😁

Cześć dziewczyny ! Zrobilam sobie przerwę od forum, od czytania na temat ciąży itd... Wróciłam do pracy 2 listopada i życie moje się zmieniło, przedszkole, dom, praca na dwie zmiany i prawie każda sobota w pracy. Byłam u lekarza i mam na bliznie po cc jakiegoś krwiaka, stąd moje mega bolesne miesiączki. Lekarz kazał zrobić badanie nasienia meza i tsh. Nie zdążyliśmy bo dzisiaj wykonałam test i od razu pokazały się mega grube dwie kreski. Powiem wam, że jestem w szoku tym bardziej, że w listopadzie mieliśmy tylko dwa zbliżenia. Nic kompletnie nic nie wskazywalo na to,że mogę być w ciąży i do tej pory w to nie wierzę... Buziaki dla was i trzymam kciuki za te, której dalej się starają :*

Gratulacje i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. 👍😀

reklama
Do góry