Bluey.An
Fanka BB :)
DziękujęGratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje!
Dziękuję bardzo i trzymam kciuki za wszystkie starajace siępiękne kreski, gratulacje !!
Właśnie takich pozytywnych wieści Nam tu potrzeba
A to różnie bywajeśli u mnie tez by tak było, to byłoby super, bo lekarz mówił coś o 24-25mm więc wątpię że do aż tylu by urósł.
Ja ostatnio często robię bo lubię robić a mąż lubi jeść a ja zjem 2 i pacze sobie tylko
Cześć dziewczyny ! Zrobilam sobie przerwę od forum, od czytania na temat ciąży itd... Wróciłam do pracy 2 listopada i życie moje się zmieniło, przedszkole, dom, praca na dwie zmiany i prawie każda sobota w pracy. Byłam u lekarza i mam na bliznie po cc jakiegoś krwiaka, stąd moje mega bolesne miesiączki. Lekarz kazał zrobić badanie nasienia meza i tsh. Nie zdążyliśmy bo dzisiaj wykonałam test i od razu pokazały się mega grube dwie kreski. Powiem wam, że jestem w szoku tym bardziej, że w listopadzie mieliśmy tylko dwa zbliżenia. Nic kompletnie nic nie wskazywalo na to,że mogę być w ciąży i do tej pory w to nie wierzę... Buziaki dla was i trzymam kciuki za te, której dalej się starają :*
Gratulacje [emoji4]To pierwszy dzień spodziewanej miesiączki
O nie, ja to 10 jem spokojnie uwielbiam zwłaszcza ruskieJa ostatnio często robię bo lubię robić a mąż lubi jeść a ja zjem 2 i pacze sobie tylko