reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
kurczę Hera bo ja akurat jestem 5/6 dpo hahaha 😂 😂 😂 . Widzę,że jeszcze duuuuuużo nauki przede mną a myślałam,że wszystko już wiem :D
Dlatego niektórym dziewczyną wychodzą mocne krechy, innym słabsze. Wszystko zależy w którym dpo była implantacja I kiedy zrobiło się test. Dlatego nie robi się testu za wcześnie bo mogło jeszcze nie być implantacji😊

Czyli jak dzisiaj mam 12dpo to testy mogą wyjść negatywne jutro bo jeszcze musi minąć 24h żeby beta zaczęła się wydzielać w ogranizmie? [emoji848] Czy jak to tam było?
Beta wydziela się przy implantacji, ale wykrywalna może być po 24/48h[emoji4]
Tak, dlatego testy najlepiej jest robić po terminie @. Najwcześniej w dniu spodziewanej @.
@Gryfin ale skoro Ty masz mieć robione jakieś badania to zatestuj jutro. Może coś wyjdzie[emoji6]

reklama
Dlatego niektórym dziewczyną wychodzą mocne krechy, innym słabsze. Wszystko zależy w którym dpo była implantacja I kiedy zrobiło się test. Dlatego nie robi się testu za wcześnie bo mogło jeszcze nie być implantacji😊
też jestem takiego zdania ;). w tamtym miesiącu spóźniła mi sie 5 dni więc poszłam na bete bo testy wiadomo jedne pokażą drugie nie, miałam cichą nadzieje, ale wynik <0.100 . Odebrałam wynik i za godzinę 🐵 była

Do góry