reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Rzeczywisvie przy staraniach robią się dziwne rzeczy z cyklem.
Poza tym, nadal nie wiem czy to biochemiczna, poronienie czy hormony, dlatego też nie wiem jak się odnosić do tego okresu.
Jak miałam 6 dni przez ostatnie 3 lata, tak teraz 4 dni okresu. Dzisiaj jest 4 dzień, a ja tylko plamie..
A co do testowania, to najwcześniej 1 grudnia według ovufriend, a według mój kalendarzyk, dopiero 5 grudnia.

Cześć dziewczyny! Jak nastroje dzisiaj? Ktoś testuje? Który dc? U mnie dzisiaj 23dc, zasypiam na siedząco w pracy.. 😪
Cześć 😁u mnie dzisiaj 22dc. 17/18 listopad ma przyjść @.. ale ten cykl uważam za stracony, nie przywiązywałam uwagi do testu, owu, seks był jak była ochota wiec się nie nastawiam.. wczoraj miał ciut gorszy dzień. W przyszłym cyklu zamierzam sie wybrać na badanie proga ? W którym dc najlepiej zrobić badanie ? Pewnie było to już pisane, ale niestety nie mam tyle czasu żeby być na bieżąco 😁

Mój stary jak miał covid to spał całą noc, cały dzień i cała noc. Nie umiał wstać przez ból pleców, jakby go połamali.
Ale równie dobrze mogłaś źle spać i się wszystko skumolowalo

Twoja 2 faza trwa 19 dni? 😳 Miałaś monitoring, że wiesz o owulacji?
Według testów owulacyjnych, wyszło na to że owulacja właśnie wtedy mniej więcej była, a jeżeli chodzi o drugą fazę, to według kalendarzyka wlansie za tyle powinnam dostać miesiączkę, i zwykle właśnie tak dostaje jak on pokazuje, chyba że w tym cyklu cos się zmieniło.

Według testów owulacyjnych, wyszło na to że owulacja właśnie wtedy mniej więcej była, a jeżeli chodzi o drugą fazę, to według kalendarzyka wlansie za tyle powinnam dostać miesiączkę, i zwykle właśnie tak dostaje jak on pokazuje, chyba że w tym cyklu cos się zmieniło.
Czyli 2 kreska była ciemniejsza od testowej? I pamiętać trzeba, że testy owu tylko zapowiadają, że owu może być 🤷‍♀️. Jeśli przesunęła Ci się owu to i okres powinien. Ciężko mi napisać coś więcej bo bardzo mało danych mam 😅 a temp mierzysz?

Testy owulacyjne nie dają 100% pewności, że doszło do owulacji.
Ja tutaj dziewczyny Podczytuje i trochę już wiem dzięki nim.
Jedna napisała, że potwierdzenie owulacji czy się odbyła jest ciąża [emoji6]

reklama
Ty chyba to pisałaś, co nie?
Bo tekst zapamiętałam, ale osoby już nie bardzo, choć mam pamięć fotograficzna
Czyli 2 kreska była ciemniejsza od testowej? I pamiętać trzeba, że testy owu tylko zapowiadają, że owu może być [emoji2368]. Jeśli przesunęła Ci się owu to i okres powinien. Ciężko mi napisać coś więcej bo bardzo mało danych mam [emoji28] a temp mierzysz?

Do góry