reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ktoś tak miał tzn pisał tutaj,że spadek miał a okazało się,że ciąża . hmm 🤔. Kurde to jak 2 tabletki brałaś to ostro musiało Cię boleć 😔 . Ja tak wczoraj miałam,że usiąść nie mogłam a dzisiaj już cisza całkowita. Poebany jakiś cykl mam w tym miesiącu . Badam sobie szyjkę macicy a dzisiaj jak chciałam zbadać to nie mogłam palca włożyć aż zrezygnowałam taka ciasnota- ale to ponoć po owulacji normalne prawda ?:)
Jak mi temp spada to wiem, że @ musi przyjść, nie ma bata 😉 zaczęło ostro, a 2 bo myślałam, że to @ przychodzi, a jak przychodzi to ból się rozkręca mocniej więc zazwyczaj staram się nie dopuścić do takiego momentu 😉 no ale cóż czekam dalej 🤷‍♀️

reklama
Jak mi temp spada to wiem, że @ musi przyjść, nie ma bata 😉 zaczęło ostro, a 2 bo myślałam, że to @ przychodzi, a jak przychodzi to ból się rozkręca mocniej więc zazwyczaj staram się nie dopuścić do takiego momentu 😉 no ale cóż czekam dalej 🤷‍♀️
No w sumie dobrze piszesz ;) . Kur wa gdyby ktoś mi kiedyś powiedział,że zachodzenie w ciąże przed 30 jest takie trudne to w życiu nie uwierzyłabym . Ja nie wiem my się badamy staramy. a moja Mama UWAGA zaciążyła w wieku 43 i mam siostrę 16 letnią 100% pełnosprawną ale denerwującą 😅 i ma nas 6. a ja zajść w ciąże nie mogę. Niech nikt nigdy nie gada,że to po genach bo u Nas się to nie sprawdziło :D

Wiecie co robić[emoji57][emoji6]
20201110_074802.jpeg

No w sumie dobrze piszesz ;) . Kur wa gdyby ktoś mi kiedyś powiedział,że zachodzenie w ciąże przed 30 jest takie trudne to w życiu nie uwierzyłabym . Ja nie wiem my się badamy staramy. a moja Mama UWAGA zaciążyła w wieku 43 i mam siostrę 16 letnią 100% pełnosprawną ale denerwującą 😅 i ma nas 6. a ja zajść w ciąże nie mogę. Niech nikt nigdy nie gada,że to po genach bo u Nas się to nie sprawdziło :D
Mój M był świecie przekonany, że skoro moja babcia miała 9 dzieci, to ja zajdę odrazu bo to na bank w genach 😂 a tu psikus 🤣

Mój M był świecie przekonany, że skoro moja babcia miała 9 dzieci, to ja zajdę odrazu bo to na bank w genach 😂 a tu psikus 🤣
no facetom wgl się wydaję,że ciążą to seks o i już jest ale żeby było to takie proste to by fora nie powstawały jak te 😅 ee moja Babka jedna i 2 też rozpłodowa. Jedna m 5 dzieci druga 6 po za tym każdy u Nas w rodzinie ma dużo dzieci tylko ja jakiś taki ancymon 😂😂😂

no facetom wgl się wydaję,że ciążą to seks o i już jest ale żeby było to takie proste to by fora nie powstawały jak te [emoji28] ee moja Babka jedna i 2 też rozpłodowa. Jedna m 5 dzieci druga 6 po za tym każdy u Nas w rodzinie ma dużo dzieci tylko ja jakiś taki ancymon [emoji23][emoji23][emoji23]
Facet mojej koleżanki tak się bał ciąży, że zakładał 2 prezerwatywy na raz [emoji2960][emoji2958][emoji57]
kurde to babcia szalona była [emoji173] .
Noo[emoji5] prawie całe życie była w ciąży a dozyla 98 lat i do samego końca chodziła po górach. Cudowna kobieta[emoji173]

reklama
ja pierdziele hahahaha to koleżanka co czuć musiała ( w pysk bym strzeliła )😂 😂 😂
cudowną kobietą była Twoja Babcia nawet w to nie wątpię 🥰 . Pewnie jak Mama utuliła,pocałowała a przy okazji życiowe najlepsze rady dawała :)

Do góry