reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ktoś tak miał tzn pisał tutaj,że spadek miał a okazało się,że ciąża . hmm 🤔. Kurde to jak 2 tabletki brałaś to ostro musiało Cię boleć 😔 . Ja tak wczoraj miałam,że usiąść nie mogłam a dzisiaj już cisza całkowita. Poebany jakiś cykl mam w tym miesiącu . Badam sobie szyjkę macicy a dzisiaj jak chciałam zbadać to nie mogłam palca włożyć aż zrezygnowałam taka ciasnota- ale to ponoć po owulacji normalne prawda ?:)
Jak mi temp spada to wiem, że @ musi przyjść, nie ma bata 😉 zaczęło ostro, a 2 bo myślałam, że to @ przychodzi, a jak przychodzi to ból się rozkręca mocniej więc zazwyczaj staram się nie dopuścić do takiego momentu 😉 no ale cóż czekam dalej 🤷‍♀️

reklama
Jak mi temp spada to wiem, że @ musi przyjść, nie ma bata 😉 zaczęło ostro, a 2 bo myślałam, że to @ przychodzi, a jak przychodzi to ból się rozkręca mocniej więc zazwyczaj staram się nie dopuścić do takiego momentu 😉 no ale cóż czekam dalej 🤷‍♀️
No w sumie dobrze piszesz ;) . Kur wa gdyby ktoś mi kiedyś powiedział,że zachodzenie w ciąże przed 30 jest takie trudne to w życiu nie uwierzyłabym . Ja nie wiem my się badamy staramy. a moja Mama UWAGA zaciążyła w wieku 43 i mam siostrę 16 letnią 100% pełnosprawną ale denerwującą 😅 i ma nas 6. a ja zajść w ciąże nie mogę. Niech nikt nigdy nie gada,że to po genach bo u Nas się to nie sprawdziło :D

Wiecie co robić[emoji57][emoji6]
20201110_074802.jpeg

No w sumie dobrze piszesz ;) . Kur wa gdyby ktoś mi kiedyś powiedział,że zachodzenie w ciąże przed 30 jest takie trudne to w życiu nie uwierzyłabym . Ja nie wiem my się badamy staramy. a moja Mama UWAGA zaciążyła w wieku 43 i mam siostrę 16 letnią 100% pełnosprawną ale denerwującą 😅 i ma nas 6. a ja zajść w ciąże nie mogę. Niech nikt nigdy nie gada,że to po genach bo u Nas się to nie sprawdziło :D
Mój M był świecie przekonany, że skoro moja babcia miała 9 dzieci, to ja zajdę odrazu bo to na bank w genach 😂 a tu psikus 🤣

Mój M był świecie przekonany, że skoro moja babcia miała 9 dzieci, to ja zajdę odrazu bo to na bank w genach 😂 a tu psikus 🤣
no facetom wgl się wydaję,że ciążą to seks o i już jest ale żeby było to takie proste to by fora nie powstawały jak te 😅 ee moja Babka jedna i 2 też rozpłodowa. Jedna m 5 dzieci druga 6 po za tym każdy u Nas w rodzinie ma dużo dzieci tylko ja jakiś taki ancymon 😂😂😂

no facetom wgl się wydaję,że ciążą to seks o i już jest ale żeby było to takie proste to by fora nie powstawały jak te [emoji28] ee moja Babka jedna i 2 też rozpłodowa. Jedna m 5 dzieci druga 6 po za tym każdy u Nas w rodzinie ma dużo dzieci tylko ja jakiś taki ancymon [emoji23][emoji23][emoji23]
Facet mojej koleżanki tak się bał ciąży, że zakładał 2 prezerwatywy na raz [emoji2960][emoji2958][emoji57]
kurde to babcia szalona była [emoji173] .
Noo[emoji5] prawie całe życie była w ciąży a dozyla 98 lat i do samego końca chodziła po górach. Cudowna kobieta[emoji173]

reklama
ja pierdziele hahahaha to koleżanka co czuć musiała ( w pysk bym strzeliła )😂 😂 😂
cudowną kobietą była Twoja Babcia nawet w to nie wątpię 🥰 . Pewnie jak Mama utuliła,pocałowała a przy okazji życiowe najlepsze rady dawała :)

Do góry