reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochana trzymam kciuki żeby beta rosla [emoji7]

U mnie dzisiaj powinna być teoretycznie @ ale tak jak myślałam nie przyszła, czyli wychodzi chyba an to że faza lutealna wygląda prawidłowo bo owu przesunela się 2 dni, także czekam na czwartek lub piątek.

Ja się na dziś już z wami pożegnam, życzę miłego i u niektórych z Was na pewno owocnego Wieczorka i nocy [emoji16] ja tymczasem lecę do roboty [emoji857]
dzisiaj 31 dc - 16 dpo wg aplikacji. Wg moich obserwacji i obliczeń 12 dpo.

reklama
Eh dziś 14 dc czekam cały dzień aż mąż z pracy przyjdzie żeby dzialac a on poszedł spać bo jest zmęczony 🙈 Muszę się wyżalić padło na Was 🙃 Testy owu na szczęście z jedną kreska ale jak tu się nie wkurzac? Niby chce dziecko ale jak przychodzi co do czego to się nie stara. Żeby nie było ... ja też pracuje (teraz zdalnie) do tego zajmuje się dziećmi i gotuje i sprzątam.

Eh dziś 14 dc czekam cały dzień aż mąż z pracy przyjdzie żeby dzialac a on poszedł spać bo jest zmęczony 🙈 Muszę się wyżalić padło na Was 🙃 Testy owu na szczęście z jedną kreska ale jak tu się nie wkurzac? Niby chce dziecko ale jak przychodzi co do czego to się nie stara. Żeby nie było ... ja też pracuje (teraz zdalnie) do tego zajmuje się dziećmi i gotuje i sprzątam.
Mój też tak miał 🙈 a w czerwcu, jak pojechaliśmy na urlop, a dzień wcześniej byłam u ginekologa i miałam ten jeden jedyny raz potwierdzoną owu, to się uchlal i poszedł spać 🤷‍♀️ myślałam że wdową zostanę 😂 takiego nerwa miałam. A liczyłam wtedy na ten urlop 🤦‍♀️
@HeraUnique ty się śmiejesz, a ja i tak później testy robiłam tydzień przed @ 😂😂😂

Ostatnia edycja:
Ja ogólnie zauważyłam ze jak jakoś szczególnie nie mam ochoty, jestem nie ogolona i nie myje sie dwa dni to on akurat chce a jak jestem gotowa jak okładki Playboya i libido 100% to jakbym go nie pociagala. Chyba przestane dbać o siebie i będę się myć raz na tydzień w sobotę 🤣

Ja ogólnie zauważyłam ze jak jakoś szczególnie nie mam ochoty, jestem nie ogolona i nie myje sie dwa dni to on akurat chce a jak jestem gotowa jak okładki Playboya i libido 100% to jakbym go nie pociagala. Chyba przestane dbać o siebie i będę się myć raz na tydzień w sobotę 🤣
No ta też taka prawidłowość u siebie zauważyłam 😂 tylko akurat ja codziennie prysznic dwa razy biorę. Po pracy i przed spaniem. Po pracy na produkcji mi tak zostało 😂ale golic mi się nie chce często. Dziś jestem ogolona, bo jutro gin. Ale i tak nie mam na co liczyć, raz ze zagrożenie a dwa że już od początku zapowiedział że dziecka po głowie walić nie będzie 😎🤦‍♀️

No ta też taka prawidłowość u siebie zauważyłam 😂 tylko akurat ja codziennie prysznic dwa razy biorę. Po pracy i przed spaniem. Po pracy na produkcji mi tak zostało 😂ale golic mi się nie chce często. Dziś jestem ogolona, bo jutro gin. Ale i tak nie mam na co liczyć, raz ze zagrożenie a dwa że już od początku zapowiedział że dziecka po głowie walić nie będzie 😎🤦‍♀️
Ja właśnie zapowiedziałam zeby teraz korzystał ile może bo pierwszy trymestr raczej będzie mieć celibat w obawie że coś zrobimy dziecku. W dwóch pierwszych ciazach sexy były normalnie ale teraz jakos mam obawy przez ostatnie poronienie , wolę dmuchać na zimne. Powodzenia jutro na wizycie 😍 Ja idę na monitoring cyklu sprawdzić czy wogole będzie owulacja.

reklama
Ja właśnie zapowiedziałam zeby teraz korzystał ile może bo pierwszy trymestr raczej będzie mieć celibat w obawie że coś zrobimy dziecku. W dwóch pierwszych ciazach sexy były normalnie ale teraz jakos mam obawy przez ostatnie poronienie , wolę dmuchać na zimne. Powodzenia jutro na wizycie 😍 Ja idę na monitoring cyklu sprawdzić czy wogole będzie owulacja.
Tobie też życzę powodzenia. Ja mam nadzieje ze ❤️ bije jak powinno i że dostanę zdjęcie 😁

Do góry