Gryfin
Fanka BB :)
Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałamA na co jest acard?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałamA na co jest acard?
No proszę, znów czegoś nowego się dowiedziałam [emoji6]Ma pomóc w zagnieżdżeniu z tego co słyszałam
Tylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operację myślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement dietyNo proszę, znów czegoś nowego się dowiedziałam [emoji6]
My oboje byliśmy na antybiotyku ale lekarz nie kazał się ograniczyćWięc zapewne w następnym cyklu też się powstrzymamy od starań [emoji17] no trudno, zdrowie jest ważniejsze [emoji57]
Dziewczyny przyszła przesyłka z apteki - mam acard i ovarin i nie zawaham się ich użyć ale jak? Ovarin 1x po 2 tabletki a acard? Tak jak na opakowaniu napisali?
Acard jest lekiem "rozrzedzającym krew", zapobiega zlepianiu się płytek krwi. Bez konkretnego zalecenia lekarskiego bym go nie stosowałaTylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operację myślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement diety
Tak dokładnie jak napisałam, lepiej być ostrożnym i zasięgnąć porady lekarzaAcard jest lekiem "rozrzedzającym krew", zapobiega zlepianiu się płytek krwi. Bez konkretnego zalecenia lekarskiego bym go nie stosowała
Tak wiem, że to nie jest suplement. Nie zamierzam tego brać, potraktowalam to raczej jako ciekawostkę.[emoji6]Tylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operację [emoji846] myślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement diety