reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Niekoniecznie [emoji6] chwali moje posiłki, mnie, ogólnie nigdy nie stanęła po przeciwnej stronie, po prostu taki typ człowieka, wszystkich by kochała. Lubimy się [emoji2368] Myśle, ze się cieszy ze synuś znalazł fajna (w jej opinii) babkę [emoji2368] nie każda teściowa to potwór. Moja niedoszła przyszła teściowa - to był koszmar od pierwszego dnia, szczerze jej nienawidziłam i płakałabym, jakbym miała z nią żyć w bliskich kontaktach
no to ja Ci Jej zazdroszczę z całego serca !!! Ze świecą w ręku taka teściowa. Mi juz się o mojej pisać nawet nie chce a Ona jutro będzie ... i wiesz co jest najgorsze,że choć nie moja wina będzie to i tak będzie moja O .

O nie ! Nawet tak nie myśl. Ja też mam syna za 15 dni 6 lat będzie miał i mam zamiar dać mu rodzeństwo i się nie poddamy 😘 chcociaż syn mówi,ze chce mieć 12 sióstr i jednego brata 😂😂😂
Moja córka skonczyla tydzień temu 8 lat... teraz według rzadu juz jest dorosła i noże sama siedzieć w domu na zdalnej... bo mi opieka nie przysługuje juz

pozazdrościć Ci tylko teściowej :)
Ale, żeby nie było tak kolorowo to ma jedną wadę 😉 nie umie dobrze gotować 🙈 nie doprawione, albo przesolone, wysuszone, twarde, spalone mięso...tradycyjne potrawy w dziwnych kombinacjach 😱 nigdy się tam nie najadam 😅 na szczęście później zawsze jedziemy do mojej mamy a ona to gotuje jak Magda Gessler 🥰🤤🤤🤤

reklama
Moja córka skonczyla tydzień temu 8 lat... teraz według rzadu juz jest dorosła i noże sama siedzieć w domu na zdalnej... bo mi opieka nie przysługuje juz
Straszne to jest wedlug mnie. A jak coś się stanie odpukac, to czyja będzie wina. Twoja. Bo zostawiłaś dziecko samo bez opieki! I będziesz najgorsza matką. 😤😤😤 Nie wyobrażam sobie ośmioletniego dziecka na 10 godzin w domu samego zostawić. 😤

Do góry