reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Teraz przechodzę covid więc objawy zagłuszone, ale mdłości od wczoraj, wrażliwe sutki, jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i to mój 2 CS, bez testów owu. Dodam, że śluzu płodnego na zewnątrz wcale nie było i seks co 2 dzień a dwa dni przed owu codziennie. Jeszcze brak jednego jajowodu 😍
To spokojnych 9 miesięcy 😀❣️

reklama
Właśnie przed chwilą zaczęłam plamić już krwią, wczoraj kawa z mlekiem.
Czsekam do 16 żeby zadzwonić do lekarza co mam robić dalej, czy odstawić dhupaston, czy brać żeby wspomoc krwawienie. Kurde nie wiem.
Mam nadzieję, że przyszły będzie mój!
Dzięki i wzajemnie. Mam nadzieję, że przyszły cykl będzie twój
A okres dostałaś? Czy plamisz?

Tydzień temu, że pęcherzyk jest, ale 1mm i nic w nim nie bhylo, powiedział wczoraj, że gdyby miało dojść do zagnieżdżenia to w tym 1mm pęcherzyku już by było coś widać. O tak powiedział, więc sama nie wiem. Czekam na wizytę, żeby się coś więcej dowiedzieć, bo brał mnie między pacjentkami na cito, a ja oszołomiona słuchałam jak wcale
A co mówił ginekolog?

reklama
Do góry