To spokojnych 9 miesięcyTeraz przechodzę covid więc objawy zagłuszone, ale mdłości od wczoraj, wrażliwe sutki, jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i to mój 2 CS, bez testów owu. Dodam, że śluzu płodnego na zewnątrz wcale nie było i seks co 2 dzień a dwa dni przed owu codziennie. Jeszcze brak jednego jajowodu
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
A na czym tak w ogóle polega ciąża biochemiczna?No to jak biochemiczna jak był pęcherzyk?
HeraUnique
"Ciąża biochemiczna to taka, która zostaje utracona na etapie zagnieżdżania się zarodka w macicy"A na czym tak w ogóle polega ciąża biochemiczna?
CzarnaMamba21
No teraz dałaś mi do myślenia, czyli poronienie, tak?
No to jak biochemiczna jak był pęcherzyk? [emoji848]
K
Katijah
Gość
Dzięki i wzajemnie. Mam nadzieję, że przyszły cykl będzie twójAle masz szczęście!
Nudnej ciąży Ci życzę [emoji3590]
I przedewszystkim spokojnej
A okres dostałaś? Czy plamisz?
Gryfin
A co mówił ginekolog?No teraz dałaś mi do myślenia, czyli poronienie, tak?
K
Katijah
Gość
No skoro był pęcherzyk w macicy....No teraz dałaś mi do myślenia, czyli poronienie, tak?
CzarnaMamba21
Właśnie przed chwilą zaczęłam plamić już krwią, wczoraj kawa z mlekiem.
Czsekam do 16 żeby zadzwonić do lekarza co mam robić dalej, czy odstawić dhupaston, czy brać żeby wspomoc krwawienie. Kurde nie wiem.
Mam nadzieję, że przyszły będzie mój!
Czsekam do 16 żeby zadzwonić do lekarza co mam robić dalej, czy odstawić dhupaston, czy brać żeby wspomoc krwawienie. Kurde nie wiem.
Mam nadzieję, że przyszły będzie mój!
Dzięki i wzajemnie. Mam nadzieję, że przyszły cykl będzie twój
A okres dostałaś? Czy plamisz?
CzarnaMamba21
Tydzień temu, że pęcherzyk jest, ale 1mm i nic w nim nie bhylo, powiedział wczoraj, że gdyby miało dojść do zagnieżdżenia to w tym 1mm pęcherzyku już by było coś widać. O tak powiedział, więc sama nie wiem. Czekam na wizytę, żeby się coś więcej dowiedzieć, bo brał mnie między pacjentkami na cito, a ja oszołomiona słuchałam jak wcale
A co mówił ginekolog?
reklama
HeraUnique
Nie rozumiem trochę... W 3tc lekarz widzi pęcherzyk, w 4tc mówi Ci, że nic nie ma i pewnie biochemiczna, albo jeszcze enie widać? Co Ty masz za lekarza? Może to przez to usg przez brzuch?No teraz dałaś mi do myślenia, czyli poronienie, tak?