Nie do wiary, nie wiem jak to komentowaćJedna kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 6 msc. Jak twierdzi miala okres a ze byla przy sobie to nawet nie zdawala sobie sprawy z tego, ze moze byc w ciazy
reklama
A ja myślałam, że w 3 tygodniu to dopiero do zagnieżdżenia dochodzi [emoji2960][emoji33]Jesteś pewna? Przecież w 3tc Twój lekarz widział pęcherzyk 1mm[emoji848]
K
Katijah
Gość
Zjawiła sie kilka minut po napisaniu posta wiec nowy cykl o kolejne szanseNiech się nie zjawia po co
Brak objawów to też objaw
Ja może dziś sikne popołudniu, bo K przywiezie testy
[/QUOTE]
No to kciuki
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Moja mama jak była ze mną w ciąży, dowiedziała się w 21 tygodniu. Poszła do lekarza na normalne usg, a tu zonk.
Moja mama była bardzo szczupła i mówi, że normalnie w spodnie się zapinała, a ruchów nie czuła, bo myślała, że to jelita xD
Moja mama była bardzo szczupła i mówi, że normalnie w spodnie się zapinała, a ruchów nie czuła, bo myślała, że to jelita xD
Jedna kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 6 msc. Jak twierdzi miala okres a ze byla przy sobie to nawet nie zdawala sobie sprawy z tego, ze moze byc w ciazy [emoji2368]
CzarnaMamba21
Oby dwie ciąże byłam u lekarza w ok. 4 tc i było już widać. W 5 tc już biło serducho.
To zależy.
To zależy.
A ja myślałam, że w 3 tygodniu to dopiero do zagnieżdżenia dochodzi [emoji2960][emoji33]
Gratuluje Jakieś objawy długo sie starasz ? jeZeli pisalas wcześniej to przepraszam ze nie zapamiętałamDziewczyny zrobiłam test
Zobacz załącznik 1197412
K
Katijah
Gość
Teraz przechodzę covid więc objawy zagłuszone, ale mdłości od wczoraj, wrażliwe sutki, jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i to mój 2 CS, bez testów owu. Dodam, że śluzu płodnego na zewnątrz wcale nie było i seks co 2 dzień a dwa dni przed owu codziennie. Jeszcze brak jednego jajowoduGratuluje ☺Jakieś objawy długo sie starasz ? jeZeli pisalas wcześniej to przepraszam ze nie zapamiętałam
HeraUnique
Jak już pisałam wcześniej, są medyczne wyjątkiA ja myślałam, że w 3 tygodniu to dopiero do zagnieżdżenia dochodzi [emoji2960][emoji33]
CzarnaMamba21
Ale masz szczęście!
Nudnej ciąży Ci życzę [emoji3590]
I przedewszystkim spokojnej
Nudnej ciąży Ci życzę [emoji3590]
I przedewszystkim spokojnej
Teraz przechodzę covid więc objawy zagłuszone, ale mdłości od wczoraj, wrażliwe sutki, jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i to mój 2 CS, bez testów owu. Dodam, że śluzu płodnego na zewnątrz wcale nie było i seks co 2 dzień a dwa dni przed owu codziennie. Jeszcze brak jednego jajowodu [emoji7]
reklama
HeraUnique
No to jak biochemiczna jak był pęcherzyk?No był pęcherzyk 1mm, ale go nie było wczoraj już, więc kazał zrobić dzisiaj betę