coca
Fanka BB :)
Sama się powstrzymałam [emoji3526] aż się dziwię ze mam tyle silnej woli. Poczekam do jutra [emoji16]
Tez bym tak chyba zrobiła [emoji3526] jestem dumna [emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama się powstrzymałam [emoji3526] aż się dziwię ze mam tyle silnej woli. Poczekam do jutra [emoji16]
to może być lotto do sierpnia miałam jak w zegarku czyli 14/15 przyjeżdżała ciocia z ameryki ale we wrześniu dostałam 18 a w październiku 23 tak czy siak wychodzi wtedy w najgorszym przypadku 22 listopad ale nie chce widzieć .A Ty kiedy masz termin @?
Jak tam dzisiaj? Przyjechała ciociaa? U mnie na razie cisza pewno się przesunęła tak jak myślałam, objawów zeroooJa jutro też termin @ ale poczekam z testem
Witajcie U mnie tez okresu brak a dzisiaj 16 dpo nie wiem co jest grane, mam nadzieje , ze do końca dnia sie zjawi.Jak tam dzisiaj? Przyjechała ciociaa? U mnie na razie cisza pewno się przesunęła tak jak myślałam, objawów zerooo
Ja teraz od pozytywnego testu owu codziennie przez trzy dni jestem już po więc teraz 12 dni oczekiwania na okres, najgorszy czas dla mnieJa wychodzę z założenia, że jeśli coś nie przynosi efektów trzeba zmienić taktykę
Ja teraz od pozytywnego testu owu codziennie przez trzy dni jestem już po więc teraz 12 dni oczekiwania na okres, najgorszy czas dla mnie [emoji24]
Super! Też będę testować w tym terminie , trzymam kciuki za NasDziewczyny jestem taka szczęśliwa! Dla większości z was to nic nadzwyczajnego ale dla mnie to mały cud.
Pierwszy raz od pol roku mam potwierdzona piękna owulacje, pecherzyk tez był idealny, dobrej jakości i mąż współpracował jak należy. Teraz testowanko 17 listopada. Wreszcie mogę mieć nadzieje. Wiem ze od owulacji do ciąży to jeszcze daleka droga ale dobrze wiedzieć ze leki na mnie działają i może nie trzeba będzie robić in vitro
A jak temperatura?U mnie dzisiaj 12 dpo, jutro termin @. Jeszcze siku nie robiłam i walczę ze sobą, testować dziś czy jutro
Ciut w dół, ale nie drastycznie. Jutro rano jak będzie jeszcze bardziej w dół to nie będę robić testu.A jak temperatura?